30.1.11

my image of the day



***

PS: Kommentointi muiden blogeihin ja vastaaminen kommentteihin tässä omassa blogissa on tätä nykyä, sanoisinko, haasteellista. Kommettilaatikot joko eivät aukea, jos laatikko avautuu, salasanaa ei näy. Sähköpostilaatikkokin pysyy kiinni yrityksistä huolimatta. Kuvien lataaminen kestää sen verran, että tänään valmistui yksi ranteenlämmitin. Kiitos tästä kuuluu mitä suuremmassa määrin näille yhteysnopeuksille.

Rasittavaa, mutta kyllä tämä taas tästä, joskus, kenties.
Bukra, inshallah, niinkuin paikalliset sanoisivat.

4 comments:

mizyéna said...

Inshallah linjat nopeutuvat ja muutenkin maanne tilanne olisi vakaa sekä rauhallinen. Mä olen uudelleen elänyt kaikki kauhun ja pelon tunteet Egyptin tilannetta seuratessa. Repii kaikki ne tunteet auki uudestaan..

Kiva kun muistat meitä silti kuvin vaikka lataaminen kestäiskin!! Entäs FB? Toimiiko paremmin?

pikkujutut said...

Mizyena, meillä on nyt rauhallista, mitä nyt egyptiläiset järjestävät mielenosoituksia suurlähetystönsä edessä :).Voi sinua, toivottavasti teillä myös rauhoittuu normaaliksi arjeksi ilman mitään jännityksiä.
FB- sen aukisaaminen iltaisin on vitsi, jos aamulla ennättää ennen klo 12 niin sitten saa sivun näkyviin, jos ollaan valkakunnan sähköllä, jos generaattorilla niin sitten taas mennään inshallah..:)

Kirjailijatar said...

Insallah! Tuo olisi yhtä piinaa minun kärsimättömälle mielelleni, mutta samalla niin kasvattavaa. Toivottavasti yhteydet taas pian pelaavat paremmin.

pikkujutut said...

Kirjailijatar, piina se on ja minusta tuntuu että minun elinikäinen tehtävä on kasvattaa kärsivällisyyttä.Karmani selvästi.parhaiten yhteydet pelaavat sunnuntaiaamuisin aina tuonne klo 12 mutta jaksaako aina herätä ajoissa, siinäpä kysymys.