28.6.10

some results

Henkiset pelastusliivit joutavat nyt seinälle.
Tämä päivä oli hyvä päivä.
Pikkumiehen astmaepäily on toistaiseksi kumottu.

4 comments:

Sateenkaari said...

Mukavaa.Ja hyva,etta ainakin toistaiseksi astmaepailykin joutaa seinalle.
Mutta ei astman toteaminenkaan maailmaa kaada.Nykyisella ohjeistuksella,ja laakkeilla parjaa oikein hyvin.Olen itse astmaatikko.Nuorin lapsistani(nyt jo aikuinen)on ollut astmaatikko 5-vuotiaasta.Lahes kaikki lapsenlapseni ovat astmaatikkoja.
Joten kokemusta alalla on.

pikkujutut said...

Sateenkaari,totta puhut, ei sen dg:n saaminen olisi maailmaa kaatanut ja hyvin sen kanssa olisi voinut elää.Mutta olisimme miettineet uudestaan elämiseme. Tuolla toisaalla kun on saasteita ja likaisuutta huomattavasti enemmän.Mutta joudumme nytkin miettimään uusiksi muutamia asioita, saimme toisen dg:n :).

Vilijonkka said...

Ihanasti kirjoitettu tuo pelastusliivit narikkaan. Taidanpa ottaa tuon kesän motoksi, jos sopii. En jaksaisi millään ajatella. Psykiatrikin sanoi minulle kerran, että ajatten liikaa...

Mutta astma herättää sen verran ajatuksia, että pakko naputtaa vielä. Minä hengittelin lääkkeitä koko talven Kiinassa - ihan vain saasteiden aiheuttamien astmaoireiden vuoksi. Siellä ei ketään jakseta testata - lääkkeitä annetaan vain lisää ja voimakkaampia mikäli ensimmäiset auttavat. Aika öllöä. Toivottavasti teidän toinen diagnoosi on jokin "miellyttävämpi" ja saatte asiallista hoitoa täällä Suomessa!

Sateenkaari said...

Minakin toivon,etta se uusi diagnoosi on helposti hoidettavissa.