4.5.10

my marthamoment


Täälläpäin ei kirpputoreja harrasteta. Mutta aina kun joku expat-tittelin omaava lähtee jonnekin muualle tai haluaa muuten tyhjentää kotiansa, on mahdollisuus päästä pienimuotoisille kotikirpputoreille. Niinä harvinaisina hetkinä on pidettävä tuntosarvet herkkinä ja oltava ensimmäisten joukossa paikalla.

Yhdeltä tälläiseltä reissulta käteeni osui vanha keittiöteline. Tutkailin sitä ja näin sen jo kauniin valkoisena tehtävässään. Tosin ei keittössä, vaan kynätelineenä. Kun en saanut etsityksi ja ostetuksi hiekkapaperia, pesin vain sen ja hyvin on toiminut vaikka väri on vähän...tylsähkö.

Tänään meiltä löytää kynät, sakset, kumit, viivoittimet, teroittimet hetkessä. Ja samalla säästyy kaikkien hermot.

5 comments:

Lissu said...

Ensinnàkin: Palon onnea pikkuneidille, vaikka nàin jàlkikàteenkin! Eihàn tuo teline nyt niin tylsà ole, kun siàltò on noin iloinen.

Anonymous said...

Siinä olisi vastaus meidänkin katoamisongelmaan, uskoisin.
On purkkeja ja laatikoita mutta ne ovat liian pieniä tai sellaisia ettei niistä saa noukittua.

Jael said...

Aika kiva!

Sateenkaari said...

Minulla on kynay ja kumit sikin sokin tassa tietokonepöydalla,mutta jostain kummasta syysta kaupasta aina tarttuu mukaan keikkea muuta,muttei sita kynatelinetta.
Tuo sinun telineesi onkin hvankokoinen,mihin mahtuu.

pikkujutut said...

Lissu, tytär kiittää.Sinäpä se sanoit, sisältö sen tekee.

Piilomaja, meilläkin on/oli purkkeja, laatikoita, koteloita. Aina hukassa juuri ne mitä tarvitaan. Tämä tehtiin sillä silmällä että saadaan läksyt tehtyä ja se onnistuu.Kerrassaan loisto idea vaikka itse sanonkin. Kipin kapin keittiöosastolle etsimään samanlainen. Suosittelen!

Yaelian, Aika on liian vaatimaton, tämä on Superkiva ;).

Sateenkaari, ei kun samanlaista telinettä kehiin. olen niin helpottunut kun kaikki on yhdessä paikassa.Nyt pidetään järjestyksessä vain tämä teline.