15.3.10

observations

Jo kuukauden verran olen yrittänyt kaivaa ompelukonetta laatikostaan pöydälle.Lahkeita olisi lyhennettävänä tällä hetkellä jo useammat. Minä ja ompelukone emme ole ylimmät ystävät. Toki voisin napata housut matkaan ja viedä ne jollekin lukuisista räätäleistä, joita kaupungista löytyy mutta sitäkään en ole saanut tehdyksi.

Tänä aamuna sen sitten hoksasin. Kaivoin kaapista hienot kangassakset ja nips,naps,lahkeet lyhenivät. Jutun juoni on se, että sahalaitakuvio estänee lahkeiden rispaantumisen ja ompelukone saa pysyä suojamyssyn alla. Taidokkaasti ongelma on nyt ohitettu.Hetken aikaa tunsin lievää yhteenkuuluvuutta paikallisväestön ongelmanratkaisujen kanssa. Mahdollinen tuomionpäivä siirtynee nyt hetkellisesti ajallisesti kauemmas, ainakin seuraavaan pesukertaan.

Pesukone ja minä taas olemme ystävät.Sen verran useasti sitä käytän, täytän ja tyhjennän. Niinpä ajattelinkin laskea tämän viikon aikana kuinka monta koneellista pyykkiä meillä viikossa pestään. Tämän päivän lukemat : 2.

Montako koneellista sinä peset viikossa ?

6 comments:

Jael said...

Kiitos vinkistä,pitää tuo muistaa jos haluaa jotain lyhentää.Nyt kun olen yksin, menee ehkä yksi koneellinen per viikko,pesen myös paljon käsin.Nyt kun oli vieraita, kone olikin sitten useammin päällä.

Lissu said...

Olet sinà aika kàtevà ratkomaan ongelmia! Suit sait saksilla! Minà pesen koneellisen/kaksi viikossa ja odotan, ettà nyt saan ripustaa pyykit ulos kuivumaan!

Virpi P. said...

Minäkin inhoan yli kaiken ompelukoneen esiin kaivamista ja erityisesti farkunlahkeitten lyhennystä. Sinun ratkaisusi on kiinnostava, toivottavasti se toimii pesun jälkeenkin:)

Ja tykkään myös pesukoneesta: pesen usein päivittäin ainakin yhden koneellisen pyykkiä ja ripustan kuivauskaappiin kuivumaan.

anumorchy said...

Mina pesen ehka kolme viikossa. Tarpeeksi kahdelle sotkijalle.

Sateenkaari said...

Mina kovasti kaipailen ompelukonettani(on Suomessa).Nytkin ompelisin muutaman puseron,kun en ole löytanyt kaupasta.
Meita on vain kaksi,joten ei tule niin kovin paljoa pestavaa.Kesakuumalla kylla joka toinen paiva.Talvella pari kertaa viikossa.

pikkujutut said...

Yaelian, lopputuloksesta en vastaa, joogahousuissa toimii ainakin nyt.

Lissu, hätähousut-vinkkilista voi alkaa tällä :).

Katriina, ostin nuo sakset nimeonomaan siksi ettei tarvitsisi siksakkailla, voi olla että tullee kaksinkertainen työ..

Sateenkaari, saisitko jostain lainaan konetta? Minä etsin sitä motivaatiota varmaan vielä syksylläkin.Matkao n liian pitkä, saisit muuten tuon laatikon tuosta.:)