26.1.10

a new day, a new plan

Jossain maissa lasketaan liput puolitankoon onnettomuuksien johdosta, tässä maassa suljetaan virastot ja koulut. Eilisen onnettomuuden johdosta kyseiset paikat olivat eilen iltapäivällä kiinni. Paitsi lasten koulu, joka on suljettu tänään.

Juuri tänään, jolloin piti tehdä yhtä sun toista mikä vaatii rauhassa tekemistä. Ilman keskeyttämisiä. Ja juuri tänään kaipaan tasaisen tappavan tylsää arkea, missä tietää mitä tapahtuu perjantaina klo 14.00.

6 comments:

Jael said...

Siis lasten kouluko oli tuon onnettomuuden vuoksi suljettu`?
Luin,että salama todennäköisesti iski siihen koneeseen,ja että normaalisti ei edes vältetään lentämistä eilisissä sääolosuhteissa.

pikkujutut said...

Yaelian, kiinni oli. Olisi pitänyt olla jo maanantaina, jolloin muut koulut sulkeutuivat puolilta päivin ministerin käskystä.

Totean Etiopian konsulin tavoin ettei nyt kannata hötkyillä, kun täältä viranomaiset ilmoittivat että lentäjän vika oli koko juttu.Tutkitaan ensin ;).

Lissu said...

Tààllà tutkitaan ilmavoimien hornetin putoamista tuonne Juupajoelle. Alueella liikkumista ei suositella, koska sekà ilmaan ettà maahan syntyi koneesta ihmiselle vaarallisia aineita. Syy lòydettiin mustasta laatikosta: tekninen vika. Eri maissa suretaan eri tavalla. Saapasmaassa ihmiset taputtavat kàsiààn hautajaisissa.

pikkujutut said...

Lissu, meitä on moneen lähtöön kuten myös kulttuureita. Minä en muuten tiedä missä on Juupajoki. Onko Jyväskylän ja Tampereen välillä, kysyy hän tyhmänä?

Lissu said...

Juupajoki on Keuruun ja Oriveden vàlissà. Siis oikeastaan Jkl:n ja Tampereen vàlissà.

pikkujutut said...

Lissu, aika hyvin arvasin :).