28.1.10

"#"%€&%/&

Nyt pännii ja sapettaa.
Vähän niinkuin kaikki muttei sitten kuitenkaan yhtään mikään.

Asiaan on luvassa helpotusta huomenna kello 11, toivottavasti. Pääkaupungista pitäisi olla tulossa tuore maitolasti ja ehkä saadaan taas jogurttiakin jääkaapiin. Tuoretta lihaakin jo hieman kaipaillaan. Toivon mukaan kyydissä on sitäkin.

10 comments:

mizyéna said...

Voi että. Otsikosta jo huomaa, että tosissaan potuttaa. Toivottaasti helpostusta tulossa.

On se vaan niin erilaista siellä tuo arjen pyörittäminen. Asiat mitkä jopa täällä ovat ihan itsestäänselviä ovat noin kiven alla. Tsemppiä.

Jael said...

Ei kuulosta hyvältä,onko koko kaupungissa sama tilanne tuoretavaroiden suhteen? Jos sulla on pähkinöitä,kokeile pähkinämaitoa sillä välin.Toivottavasti pian helpottaa...

Lissu said...

No voihan sentààn! Tulin just kaupalta, ja tààllà on tarjontaa ihan liiankin kanssa. Aloitin laskeutumisen pààsiàiseen ja ostin màmmià. Yksi minun herkuista. Nam!

Sateenkaari said...

Olen vasta vahan aikaa ollut lukijasi,enka ole saanut selville,missa maassa,taikka millaisessa kaupungissa asut.
Nahtavasti aika pieni paikka,koska on pulaa tarkeista elintarvikkeista.

Pikkusisko said...

Toivon tosiaan huomiseksi helpotusta!

pikkujutut said...

Mizyena, kyllähän täällä löytyy kaikkia ed.mainittuja tuotteita, jos siis haluaa juoda pommimaitoa, syödä jogurtteja, mitkä ovat tuoreita vielä 6 kk:n kuluttuakin ja lihaakin saa suoraan kadun varren ruhoista. Mutta sitten jos hieman tsekkaa mitä syö, sitten joutuu pulaan. Maito ja jogurtti ovat ongelmallisimmat,niitä ei aina ole saatavilla.

Yaelian, sama auto kiertää pienemmät kaupat, isompiin tule omilla,näin siis veikkaan. Juuuri nyt on tilanne ettei freessejä maitotuotteita ei ole.Parasta ennen päiväys oli parissa 29.1 mutta niitä ei kannata ostaa, koska kylmätilanne ei ole hyvä ja ovat huonoja jo päivä avaamisesta.

LIssu, mehän ollaankin aivan silmät pyörällä kun ensimmäisen kerran kauppaan astelemme Suomi-lomilla. Mämmiä, sekin jopa maistuisi.

Sateenkaari, maa on täällä vastarannalla, Libanonissa.Asumme n. 90 000 asukkaan kaupungissa, reilun tunnin matkan päässä pääkaupungissa. Kaksi isompaa supermarkettia, lukuisia pieniä kauppoja löytyy. Kaupan hyllyt ovat tuontitavaroista tyhjillään mutta esim. tölkkimaissia löytyy useampaa lajia, samoin maitojauheita ja erilaisia lisää vettä hyytelöitä ;).

pikkujutut said...

Pikkusisko, minä myös. Ennätimme jo addiktoitua luonnonjogurttiin, hedelmiin ja mysliin, kun niitä sai tässä niin hyvin. No, nyt sitten tökkäsi ja kunnolla.

Sateenkaari said...

Kiitos,ystava tiedosta.Asutkin nain lukijan kannalta mielenkiintoisssa maassa.Mutta et ehkapa omasta ainakaan silloin tallöin.
Toivottavasti pian saatte tuoretta maitoa.

Sateenkaari said...

Muuten Libanonia arvelin,kun kerroit lento-onnettomuudesta.Siita oli taallakin uutisissa.

pikkujutut said...

Sateenkaari, olemme olleet täällä jo niin kauan että mikään ei toisaalta enää yllätä. On vain päiviä, jolloin kynnys itsellä on alhaalla.Kaikkeen tottuu, osittain.