14.12.09

loyto

Kavelin aamulla arabian tunnilleni. Katse oli poikkeuksellisesti maassa ja hivenen vasyneena taivalsin eteenpain. Ensin nain mehupurkin. Aha, joku juo tuota punaista mehua. Sitten nakyi kaksi muovipulloa, missa oli ollut auringonkukkaoljya. Hhhmmmm...

....lopulta nain koko pussin. Se se oli, meidan roskapussi keskella tieta. Aamulla jatetty oven suuhun odottamaan kerajaa. Ja miten se samainen pussi oli joutunut tielle, siita ei ole mitaan tietoa. Isompi roska-astia kun on vallan toisessa suunnassa.

7 comments:

Jael said...

Sanoisin että nuo roskiksen päällä olevat kisut ovat syypäitä.Niin on täälläkin,aina joku hölmö jättää roskalaatikon luukun auki ja sitten kisut menevät sinne etsimään syötävää roskapusseista,joiden sisältöä voi sitten nähdä vähän siellä sun täällä---

mizyéna said...

Mä sain taas kerran sätkyn kun heitin roskiksen avonaiseen jätelaatikkoon ja sieltä pomppasi melkein päähäni kulkukatti. Hrrrr. Joka kerta yhtä inhottavaa. Kuva voisi olla meidän kadun varrelta..

Lissu said...

No voihan miaauuu! Teillà saattoi olla tarjota mirrillekin jotain herkkua.

pikkujutut said...

Yaelian, tama pussi oli 50 m paassa roskalavasta. Veikkaan etta on tipahtanut roska-autosta.Muuta jarkevaa selitysta en keksi.Kissat kylla muuten tipauttelevat pusseja alas.

Mizyena, sama tapaus mutta rotan kanssa :). Ei naurattanut.

Lissu, jain totisesti miettimaan mita oli pussissa ja mita tasta lahtien pussiin laitan...

Pikkusisko said...

Ei varmaan kovin kiva yllätys löytää omat roskansa pitkin katua...

pikkujutut said...

Pikkusisko, pakko myontaa, ei ollut. Jatkossa kaikki tunnistettava paatyy jonnekin muualle.

violet said...

Kuljemme päivittäin yhden talon ohi missä on pihassa suuret roskikset> Kissat penkovat siellä aina henkensä edestä.
tai sitten huvikseen, mistä sen tietää.