27.11.09

ruusukkeita ja flunssaa



Eid al-Adhan ensimmainen paiva ja koko kaupunki on ollut hiljainen. Nyt uskotaan positiiviseen energiaan, kauneuteen ja hyvyyteen. Popsitaan multivitamiineja ja juodaan kuumaa. Nukkumaan ajoissa. Ja luotetaan siihen etta alkavat flunssaoireet saadaan poistettua nailla keinoin.

Maan terveysministeri ilmoitti alkuviikosta etta epidemia on taalla. 80 % flunssaan sairastuneista on saanut sen viruksen. Mutta ei se takalaisia kaada, virus mika virus, flunssa mika flunssa. Laaketta kuulemma loytyy kaupungista yhdesta apteekista, mutta ei tietoa mista. Eika kysya voi, kun kaikki paikat ovat kiinni viela kolme paivaa.

Taytynee tehda muutama ruusuke lisaa ja elella hissukseen.

9 comments:

Paevi said...

Ai sulla nyt kans? Minä olen ollut maanantaista saakka flunssan kourissa, ensimmäiset kolme-neljä päivää pientä kuumetta 38.5 max ja nyt on vaihtumassa tavan nuhaan :-(
Saisi mennä jo pois...
Kivoja kukkia olet taas väsännyt :-)

Jael said...

Toivottavasti sulla ei nuo oireet kehity flunssaksi.Eilen alkoi tuntua siltä että flunssa on tulossa:aivastelua, nenätiehyet tukossa.Otin yhden särkylääkkeen ja join inkivääri-sitruuna-hunajateetä runsaat määrätä ja nyt ovat oireet jo poissa!
Ihania nuo ruusukkeet!

anumorchy said...

Flunssaa taallakin, muttei hirveen vakavaa. Hyvaa vointia sinne!

Lissu said...

Tàytyy koputtaa puista pààtààn, sillà olen sàilynyt kaikenlaisilta flunssilta jo useamman vuoden ajan. Pitàkàà itsestànne ja toisistanne hyvà huoli.

Pikkusisko said...

Voimia täältäkin flunssantorjuntaan!

Päivi said...

Toivotaan, että pöpöt kiertävät teidät kaukaa!
Nuo kukkaset on todella kauniita :)
Ja kiva idea tuossa alempana tuo t-paitojen kierrättäminen säilytyskoreiksi!

Rouva Nordman said...

Oi että. Kovasti pärjäilemisterveisiä täältä Raumalta! Ruusukkeesi ovat kauniita! Itse virkkailen tällä hetkellä lumihiutaleita lumen kaipuuseeni.

Satu said...

Upeita ruusukkeita! Toivottavasti teillä kaikki hyvin.

pikkujutut said...

Kiitos kaikille yhteisesti myotatunnosta :).Olette ihania!

Jokainen perheenjasen tirskuu ja aivastelee mutta eikohan tama kohta ohi mene. Itse tassa loydan uusia kayttamattomia lihaksia lihassarkyjen myota, joten kunhan kaikki 400 lihasta on loydetty, tautikin varmasti voitettu.

Kiitos kehuista :).Ruusukkeita on vallan runsaasti..Seuraavaksi taytyy opetella virkkaamaan jotain muuta..