29.11.09

marraskuu

Tavoistaan poiketen marraskuu vei energiat. Kaiken kruunasi tama flunssa. Marehtia ei kuitenkaan jaksa. Marraskuu tuli ja meni. Joulukuu on jo nurkan takana.

Joulustressin sain sentaan karkoitettua viime lauantaina pikaisella paakaupunkivierailulla. Pari tuntia ostoskeskuksessa ja lahjastressikin taltuttui siina sivussa. Se on paljon se. Mitaan joulutunnelmaa ei mukaan tullut mutta se tunnelma tullee muista asioista sitten kun on tullakseen.

Nyt hautaudun sohvan uumeniin kera pizzan ja suomielokuvan.

5 comments:

Jael said...

Nautinnollista sunnuntai-iltaa ja toivottavasti joulukuu vie vähemmän energioita vaikka joulu voikin olla aika vaativaa aikaa....

Virpi said...

Kun vain muistaisi, että joulun valmistelu voi olla iloista ja paineista vapaatakin. Ettei tarvitse kaikkea sitä, mistä vetää stressiä. Että löysäilee, tulee se joulu sittenkin.

Ehkä flunssa antaa aikaa löysäillä nyt etukäteen, toivottavasti.

Pikkusisko said...

Toivottavasti flunssat jäävät marraskuulle. Joulutunnelma ehtii kyllä vielä tulla, jos on tullakseen. Ei oteta paineita siitä.

pikkujutut said...

Yaelian, loppuvuoden stressit tuli varmaan jo koettua:).Mukavaa viikkoa!

katriina, elin jo taman joulun stressin, nyt paiva kerrallaan kun ei ole suuria suunnitelmia.Tehdaan sellainen joulu kun vallittesevissa olosuhteissa pystytaan.

Pikkusisko, nyt taytyy ottaa loppukiri flunssan suhteen, saisi jattaa jo meidat. Tunnelmaa tulee mukaan, se on varma.

Vilijonkka said...

Hieno lähes väritön kuva! Tervehtymistä.