11.11.09

***


Tama paiva on ollut niita paivia, jolloin olisi kannattanut miettia ensin, laskea kymmeneen ja vasta sitten sanoa mielipiteensa.Mutta kun ei.

Toisinkin voisi toimia. Vaihtoehtoja loytyy.
Olla hiljaa ja puhua selan takana.
Olla ihan hiljaa kommentoimatta.

Taidan kuitenkin sailyttaa ryhtini ja sanoa sanottavani.
Mutta lasken ensin sataan.

8 comments:

Susadim said...

Laske ensin sataan ja sano sitten asia jäsennellymmin kuin se tulisi sanottua kiukun puuskan keskellä :)

_hoya_ said...

Oletko horoskoopiltasi kenties kaksonen? Heh, heh :-)

Mirja said...

Tuttua varmaan useimmille. Minä nykyään yritän vältellä aiheita/asioita jotka saavat tunteet kuohuksiin, että ei tulisi sanottua mitään harkitsematonta. Aika hyvin olen onnistunutkin, vaikka vaikeaa se välillä on.

Virpi P. said...

Ihmeen tutulta kuulostaa;) Päätän aina, etten enää ikinä sano mitään missään.

Jael said...

Taidan tietää mitä tarkoitat....

tuike said...

Älä laske. Minusta on hyvä, että ihmiset sanovat mielipiteensä edessä eikä selän takana. Koskaan se ei mene kaikkien mieliksi, siitä pitää lähteä. Tykkään kumminkin suoraselkäisistä ihmisistä, jotka uskaltaa sanoa ja olla myös eri mieltä.

Joskus tietysti kymmeneen laskeminen olis hyvä, kun olen jo kärttyisä akka -iässä. Sinä et vielä ole ;-)

pikkujutut said...

Susadim,nyt en onneksi ollut kiukkuinen vaan tympaantynyt.Eika ollut kenestakaan henkilosta kyse vaan asioista. Mutta seuraavan kerran potkaisen itseani jalkaan ja vaikerran :).

_hoya_, pieleen meni.Olen suora ja rehellinen, joka on aina valmis ohjaamaan muutkin oikeille raiteille turhia hienostelematta..eli jousumies :)

Mirja, itseasiassa naissa oloissa olen saanut pidettya suuni ja kieleni kurissa ainakin viimeiset kolme vuotta. Joten aika hyvin, eiko?

Katriina, mina en voi edes paattaa kun sanon kuitenkin :)

Yaelian,tunnustaudutko samanoloiseksi :)?

Tuike, olen hyvaa vauhtia tulossa tuohon akka vaiheeseen. No, en kylla usko, etta sinakaan sita olet:). Minakin olen sita mielta etta mieluummin suoraan kasvotusten kuin heitella tikareita selkaan. Minulla on varmaan aikamoinen maalikentta selassani mutten silti lahde sille linjalle etta pitaa vain hymista. En kuitenkaan ole kenenkaan kanssa vihoissa vaan toteutan tavallisuudesta poikkeavaa keskustelua eli suoraan puhumista.

Jael said...

Jeps,kyllä noin useimmiten on....