7.10.09

let's talk about weather

Silloin kun ei ole muuta sanottavaa niin puhutaan saasta. Joten.

Tama syksy on naemma kuuma. Lampotila on kohdallaan mutta ne kosteusprosentit, yha jossain 70. Tuulen viretta ei liioin nae, ei tunnu. Jopa koulu on ollut hiljaa kouluasuista. Sporttipuku on yha edelleen sallittu jokaisena koulupaivana. Miinuspuolena sanottakoon, etta energiaa ei kotitoiden lisaksi loydy mihinkaan mukavaan tekemiseen. Silla sohvalla lohoilya ei kai tekemiseksi voi laskea.

8 comments:

Pikkusisko said...

Täällä, näissä räntäsateissa, ei viitsi puhua edes säästä...

Jael said...

Täälläkin on lämmintä ja kosteusprosentit noissa samoissa lukemissa.Eilen tosin satoi,satoiko teilläkin? Viikonlopuksi on luvattu tosi lämmintä...

pikkujutut said...

Pikkusisko, vaihtelun vuoksi rantasadekin kelpaisi vallan mainiosti mutta sisatiloista katseltuna :). Lahetan taalta roppakaupalla auringonsateita, jos ne vaikka lennahtaisi sinne saakka.

Yaelian, myohaan illalla oli ukkonen, ei kuitenkaan kestanyt kauaa.Sita juuri, lisaa lampoa luvattu tannekin...taidan sulkeutua sisatiloihin AC:n alle villasukat jalassa. :)

anumorchy said...

Kosteaa on juu. Toisaalta on jo ollut muutama mukava pikkusadekin epatavallisen aikaisin.

Lissu said...

Kaskas laulaa ulkoan, kuu möllöttöö löhes töytenä, lämpöä vielä n 20 astetta!! Se säästä. En nähnyt kommenttiani edelleiseen postaukseesi. Meniköhän bittilangat jossain ristiin?

pikkujutut said...

Anu, vetta on tullut tosiaan hieman liian aikaisin ja merivesikin on kylmempaa mita viime vuonna tahan aikaan.Tuo kosteusprosentti saisi hieman tipahtaa, lenkkeiy on tuskaa.

Lissu, bittiavaruuteen hukkui viestisi..josko ne langat ovat kuumuudesta ja kosteudesta sekaisin.

Paevi said...

Sää on aina hyvä puheenaihe :-)

pikkujutut said...

Paevi, :).