6.10.09

kaunista harmaata


Sormia kihelmoittaa. Tekisi mieli uutta peittoa, virkattua. Matka soukille kertoi taman syksyn varimaailman, joka oli jokseenkin ennalta arvattava. Muutosta kesaan ei juuri ollut. Samat varit ympari vuoden, vuodesta toiseen.

Loytyi kirkkaita vareja kuten kirkuvan oranssia, kirkasta vihreaa ja sahkoista sinista. Hempeita vareja, vauvan keltaista, kerman valkoista, epamaaraisen turkoosia. Joukossa muutama kera pinkkia ja lilaa.

Nyt vaatii mielikuvitusta miten saisi sopuisan peiton kasattua. Sellaisen joka ei hyokkaisi silmille vaan jossa silma lepaisi. Ja pohjavarikin pitaisi paattaa, valkoista vai mustaa. Vai ehka harmaata, jota siella ei viela ainakaan ollut. Lieneeko harmaa vari liian vaatimaton takalaiseen makuun.

7 comments:

Satu said...

Harmaa on hieno.

pikkujutut said...

Satu, on se. Ja toivon, etta muistini toimii, silla siella oli mielestani kahtaa savya...

_hoya_ said...

Mä pidän tooosi värikkäistä (sanoo nainen joka aloitti tumman harmaan neuleen kutomisen ;-)

pikkujutut said...

_hoya_, heh heh...olen taipumassa vahavariseen....

_hoya_ said...

Heh heh :-D

Vilijonkka said...

Onko niin että tuolla Euroopasa "kauden värit" ovat voimakkaammin esillä, vaihtuvatkin. Ihan tavallisessa Citymarketissakin. Täällä Kiinassa on samat neonsävyt hylyllyillä aina, kulta- ja hopealangoin piristettynä. Ei tee mieli värkätä mitään, kun ei pääse inspiroitumaan "syksyn uusista murretuista sävyistä".

Harmaa on mun lemppareitani, etenkin huonekaluissa, taloissa ja vaatteissa. Ruoka saa miellellään olla jotain muuta!

pikkujutut said...

Vilijonkka, Voi muuten olla niin etta Eurooppa menee omilla varikausillaan. Taallakin meinaan samat varit( kuin teillakin) sailyvat hyllyilla ja jos uutta varia tulee, se on sita samaa. Nyt toin mukanani lankoja Suomesta, joista ei nyt raaski tehda mitaan kun ovat niin ihania...

Sama maku taallakin.Juu ja ruoka jotain muuta varia :).