3.9.09

siltoja


Tämä osittainen yksinhuoltajuus tekee sen, että koko aika menee arjen pyörittämisessa 24/7, varsinkin kun kesälomat on ohi ja kaikki kaverit takaisin koulussa.

Samaan aikaan arjessa elämisen kanssa suunnittelen tulevaa talvea, pakkaan kotia tulevaa putkiremonttia varten, ostan tavaroita, kenkiä, vaatteita ensi kesään saakka,unohdan puolet ja teen listoja, hävitän ne,teen uusia listoja, tapaan ystäviä.

Tänään etsin yhtä rokotetta ympäri kaupunkia, kaikkialla myydään eioota, löydän apteekin, saan rokotteet,mennään pistettäväksi, ei neuloja, uudelleen apteekkiin, nyt neulat, saadaan rokotteet. Vien matot ulos kuivumaan,uudelleen, sitten taas sisälle kuivumaan. Teen ostoslistan loppuviikoksi, mennään kauppaan, puolet tuotteista puuttuu, päätän mennä toiseen kauppaan huomenna, melko tyhjän kassin kanssa takaisin kotiin. Sunnuntain leikkikaveri kuumeessa, kenties influnssa, jännitämme itääkö viikossa ja saammeko tartunnan.

Ihan vielä ei hengästytä tämä meno mutta kohta kyllä. Niin ja otsikolla ei tainnut olla mitään tekemistä tekstin kanssa mutta olkoot nyt..

9 comments:

mizyéna said...

Tuttuja juttuja suomiloman loppuessa. Tänä vuonna säästyin stressiltä :)

Liivia said...

Onpa kaunis tuo ylin silta, ja varsinkin kuva siitä!

Jael said...

Upealta näyttävät nuo sillat ja maisemat noissa kuvissa! Toivottavasti löytyvät rokotteet!

Elena said...

No siltaahan sinakin siella valmistelet kahden asuinpaikan valille.

Lissu said...

Täällä maalla on homma helpompaa tuossa kauppa-asiassa. On vain pari kolme kauppaa, ja jos ei niistä tavaroita löydy, saapi tulla toimeen. Mitä nyt JOS lankoja ja kankaita on ehdottomasti saatava, silloin on junailtava seudun piäkaupunkiin. Molemmat siltakuvat ovat rauhallisia, tuo virtaavakin. Valitsitko summassa vai alitajunnasta?

Virpi P. said...

Viime päivien kuvasi ja tekstisi kuvailevat kauniisti tunnelmia. Tajusin vasta nyt, että olette olleet pitkään lomalla.

outi said...

Kuulostaa hurjalta. Tutulta. Yhtäaikaa raskaalta ja jopa koomiselta. Tuo unohtelu, kun muistettavaa on liikaa.

Satu said...

Kauniit siltakuvat. Henkivät rauhaa kiireen keskellä.

pikkujutut said...

Mizyena, aivan, muistankin viime kesänä lukeneeni sinulta vastaavaa :).

Liivia, kiitos, kaunis se onkin, silta siis.

Yaelian, jokakesäisen veneretken varrella nuo. Muitakin siltoja löytyy. Rokoitteet jo kehossa, nyt peukut pystyssä että pitääö taudit loitolla.

Elena, no sinähän se sanoit, niinpä.

Lissu, tuolla toisaalla onkin niitä marketteja tasan kaksi, joten nyt urakalla juostaan näissä useammissa. Tiedä sitten kumpi on parempi. Kuvista, en tiedä millä metodilla tulivat,unenpöpperössä? :)

Katriina, kadotin johdon, joten nyt mennään varastokuvilla :) mutta hienoa, jos olen löytänyt oikeat kuvat. Nyt mennään jo päivissä loman loppumisen suhteen.

Outi, tragikoomista välillä ja joka vuosi ainakin kaksi kertaa sama laulu :).

Satu, mielenrauhaa haetaankin juuri nyt.