14.9.09

sekaisin matkasta



Viime vuorokauden aikana matkustettu yhteensa 16, 5 h. Tuosta ajasta autossa 3 h 15 min ja lentokoneessa vajaa 5 h. Muu aika pelkkaa odottelua. Matkan aikana 0 h unta, klo 4.30 -8.00 sangyssa nukkumista.

Syksyn ensimmainen vesisade toivotti tervetulleeksi maahan. Nyt kassit purettu, ensimmaiset suomisuklaat syoty, asuntoa siivottu, muurahaisten invaasiota torjuttu ( asuntoon saapumispaikka paikallistettu ja valiaikaisesti teipilla peitetty) ja lahikaupassa kayty.

+26 astetta tuntuu lampimalta, jopa kuumalta.Ranta houkuttelee, mutta vasta myohemmin talla viikolla.

Tunti, maksimissaan kaksi ja tama talo hiljenee.

Voikaa hyvin!

7 comments:

Lissu said...

Mukava kuulla, että olette turvallisesti perillä! Hyviä unia!

Lissu said...

Kunhan heräilet, ja ehdit niin kurkkaapa sinullekin osoittamaani haastetta.

anumorchy said...

Tervetuloa takaisin etelan lampoon! Toivotaan rauhallista syksya.

Jael said...

Samoin täällä mukava kuulla että olette takaisin siellä rajan toisella puolella,rasittavan matkan jälkeen. Täälläkin pohjoisessa kuulemma tuli jotain sadetippoja;täällä mun suunnallani taas ei sellaista näkynyt.Helppoa sopeutumista takaisin....

mizyéna said...

Pikaista sopeutumista takaisin sinne. Meillä on ukosanut kaatosateillen harvase ilta ja päivällä ollut enää vain +27. Just hyvä.

violet said...

Pääsi ihan mukaan tuohon siirtymiseen.
On se aina jotenkin..miten sen sanoisi...ajatuksia herättävää. MInulla ainakin. Ja kun pää ei tuppaa tulemaan mukana yhtä pian kuin kroppa jo menee rajojen yli.

pikkujutut said...

Lissu, hyvin nukutti. Palaan haasteeseen, mietin ensin.

Anumorchy, kiitos, tanaan ei onneksi tunnu enaa liian kuumalta.Toivotaan totisesti rauhallista syksya.Vahan kylla epailen.

Yaelian, oli ollut sadekuuro. Olen jo niin turtunut ettei enaa hatkahdyta. Kai se on sita sopeutumista ;).

Mizyena, samat asiat tokkii,niinkuin aina mutta niita ei voi muuttaa. Olen viela hailyvassa tilassa, joten eivat edes arsyta :).

Violet, ymmarsit jutun.Kylla tassa tama viikko menee ennenkuin kokonaisena taas on.kunhan tuo fyysinen vasymys poistuu niin sitten toipuu tuo henkinenkin.