5.9.09

save the children


Mitähän vielä ?

8 comments:

mizyéna said...

Veti tosiaan aika sanattomaksi.. Uskomatonta ja surullista.

Lissu said...

Voi kauhistuksen kanahäkki!!!! Ei voi olla totta!!! Kaikenlaisten audi-miesten maatako Libanonissa ollaan tekemässä??? Vai jo tehty???Sieltä pois - mahdollisimman pian!!! Sosiaalinen konstruktio on karmea voima - pahimmillaan !!!!!!

pikkujutut said...

Mizyena, uskomatonta ennen kaikkea. Mutta toisaalta ei yllätä.Tyttären luokkakaverit kun on meikattu jo KG:ltä asti kaikkiin juhliin. Meillä on menty naturellina, ainoastaan huulikiilto ollut sallittua.

Lissu, voi audibrändiä...;).Onneksi tuossakin maassa on äitejä, jotka eivät tuohon muottiin tipahda mutta jää nähtäväksi millainen trendi tästä nyt puhkeaa.Olen jo shokkeeraanut omalla tyylilläni, joka on kaukana tuollaisesta niin ei tämä meitä heilauta. Mutta kansainvälinen koulu on jälleen askeleen kauempana :).

Jael said...

Onhan tuo aika karmivaa, että jo pikkutytöistä tehdään naisia,aivan älytöntä.Täälläkin kerran näin jutun lapsista,jotka menivät kauneussalonkiin,mutten luule,että täällä ihan vartavasten lapsille tarkoitettuja salonkeja on.

violet said...

A-P-U-A.
Muuta ei ny tule mieleen.
Ai niin, paitsi se että onneksi mulla ei ole tyttöä jos se vaikka alkaisi vaatia tuollaista.

Rouva Nordman said...

Ihan hirveää! Mietin, että voisiko Suomeenkin rantautua tuollaista.. toivottavasti ei. Kauneussalonkia on joskus hauska leikkiä tyttöni kanssa, mutta ei tulisi mieleenikään viedä häntä tuollaiseen. Eikä hän todellakaan jaksaisi olla kahta tuntia and pamper herself.

pikkujutut said...

Yaelian, järkttävintä on se että naisen kuuluu olla jonkun tyyppinen ja siihen opetellaan näemmä siis lapsesta saakka. Seuraavaksi on sitten nenäleikkaukset, implantit yms...

Violet, minä jään odottamaan ensimmäisiä synttärikutsuja kauneussalonkiin, siis tyttärelle.

Katilein, ehkäpä joku saa hyvän liikeidean.En usko että meidänkään 9 v jaksaisi olla paria tuntia tuollaisessa kylpytakki päällä. Ja pari kertaa itse pedikyyrissä tuolla olleena tai käyneenä voin sanoa, että ammattitaito on hyvin laaja-alainen käsite.I know iknow asenne on kyllä kohdallaan.

pikkujutut said...
This comment has been removed by the author.