14.6.09

voihan kirsikat


Ennenkuulumaton kesan alku. Edellisina vuosina olemme herkutelleet kirsikoilla jo tovin mutta nyt noita punaisia paholaisia ei loydy ei mistaan. Tai loytyy yhdesta kaupasta mutta huonoja versioita. Kun ei loydy, niin nythan niita koko ajan sitten haluaa syoda.

Viela on onneksi yksi paikka tarkistamatta. Karrymyyja leipomon vieressa. Hanelta, jos kelta, pitaisi loytya. Periaatteet heitetaan romukoppaan ja nurisematta tyhjennan kukkaron pohjia myoten. Yksi kilo ja nelja dollaria, kiitos.

14 comments:

Satu said...

Oih niin namuset kirsikat!

Virpi P. said...

Upea väritys ja kiilto, ilo silmälle! Toivottavasti myös suulle.

Lissu said...

Tana kesana olen suorastaan elanyt kirsikoilla. Vatsakin on jo tottunut, eika kukkaroakaan enaa kovin kirista: 2,5 euroa kilo. Ja ovat kypsina puusta poimittuja. Sato nyt parhaimmillaan. Nami, nam!

Lissu said...

Luin edellisen postauksesi vastaukset. Voihan surullista se lasten 'koirakoulutus'!!! Lapsi ei kuitenkaan ole KOIRA!!! Pida vain lapsesi puolta. Lahettaisin sinulle mielellani yhden kirjan (Suomen) hyllystani. Oletko tana kesana Suomessa? Itse lennan sinne kuukauden paasta.

Jael said...

Miten kauniilta kirsikat näyttävät kuvissasi! Täälläkin niitä on joka puolella nyt, mutten vielä ole ostanut...

mizyéna said...

Onko kuvat kuitenkin paikallisista kirsikoista?

Täällä ne on vielä aika onnettomia mutta noin kauniita en ole tainnut koskaan täällä nähdä.

Paevi said...

Neljä dollaria kilo?
Meillä oli 95 eurosenttiä 100gr, 9,50e kilo siis. ok, ne oli hollantilaisia, mutta silti...

pikkujutut said...

Satunkaa, ja niin makoisat.

Katriina, oi, oli ne sita, nam.

Lissu, meilla sato on kadonnut jonnekin, kun ei ole missaan kunnollisia.Huomenna taytyy metsastaa ja tarkistaa kilohinta.Mennaan Suomeen ja taidetaan olla siella samoihin aikoihin. Mielenkiinnolla kuulen mista kirjasta on kyse :).


Yaelian, meidan kirsikat ovat kadonneet...jostain on pakko loytaa..

Mizyena, todennakoisesti paikallisia, en kysynyt. Kysaisen huomenna, jos samanlaisia loydan. ovat jotain luxusmallia, silla muualta nain kauniita ja isoja ei loydy.

Paevi, kun on tottunut halpoihin hintoihin, 4 dollaria tuntuu paljolta mutta enpa taida enaa nurista :)

Kirsi Halla-Seppälä said...

Ohhoh, kirsikat ovat kyllä ihana herkku! Tulee aina lämmöllä mieleen lapsuuden nimipäivät, kun isoäiti osti perinteisesti litran minun yksin syötäväksi, ja sitten oli maha kipeänä...

Merja said...

Juu, ei neljä dollaria kilolta ole ollenkaan paha :)

violet said...

tykkään kovasti kirsikoista. Suureksi harmikseni vaan saan allergisen reaktion niistä. Suu kutisee inhasti ja pitkään. SYön silti toisinaan.

pikkujutut said...

Aurea Dama,kirsikat ovat todella herkkuja.Tosin ensimmaisen kerran kun niita saa, tulee syotya hieman liikaa.

Merja, no, eipa tada olla mutta kun halvemmallakin niita saa :).

Violet, voihan pahus, onneksi voit edes joskus syoda.Samanlaisen tempun tekee minulle kiwi.Ja minakin syon niita toisinaan :).

anumorchy said...

Joku viljelija valitteli telkkarissa, etta tana vuonna on tosi huono sato, ainakin taalla meilla. Viikko sitten pohjosessa oli myynnissa, kilo maksoi noin 7 dollaria, mutta kai se hinta siita laskee vahan ainakin.

pikkujutut said...

anumorchy, olisikohan siina avain tamankin puolen saatavuusongelmiin.Vettahan ei satanut tanakaan talvena,joten siinako syy. Jatkan etsimista huomenna,kilohinta on mielenkiintoinen yllatys :)