16.6.09

blogwonderland

Ystava A:lla on blogi. Siihen han kirjoitti lukuisia tarinoita maasta x. Rouva B istui tietokoneen aarella kotimaassaan ja etsi tietoa maasta x. Kuinka ollakkaan, rouva B loysi tiensa ystava A:n blogiin ja luki moneen kertaan kaikki tarinat. Eraana paivana rouva B suuntasi katseensa A:n linkkilistalle, napsautti yhta kohtaa ja oli tullut tyyppi C:n blogiin. Siita alkoi useamman kuukauden sahkopostiviestittely rouva B:n ja tyyppi C:n valilla. Viesteja vaihdettiin, tultiin tutummiksi.

Kesakuun alussa rouva B ja tyyppi C tapasivat toisensa maassa x. Vihdoin ja viimein.Oli kuin olisi toisen jo tuntenut mutta silti aivan uusi ihminen siina vastassa. Tavattoman mukava ihminen viela.

Kylla tama blogimaailma on ihmeellinen. En muuta sano.
*
Thanks for a great day W. ! It was fun.
And J. - thanks for your blog. We miss you!

8 comments:

Satu said...

Ihana tarina! Jes!

_hoya_ said...

Vau, oli varmaan aika jänskää :-)

Lissu said...

Blogimaailma on avannut minulle aivan uuden sahkoisen piazzan, missa tavata. Joidenkin postaajien kanssa on heti samoilla laduilla, joidenkin kohdalla ottaa enemman aikaa. Niin kuin elamassa yleensa. On mielenkiintoista kokea elamaa eri puolella maapalloa. Ihan oman lapparin aaressa. Aamutakissa. Ciao.

pikkujutut said...

satunkaa, ja mika parasta, ihan totta.

_hoya_, tavallaan jannaa, outoa ja ihan kaikkea tuota yhdessa.

Lissu, tai sitten suihkusta tulleena kahvikuppi kadessa :). Totta puhut, etta toisten kanssa loytaa savel heti, toisten kanssa hitaammin.

mizyéna said...

Ihana. Mä olen kans saanut muutamia ihan oikeita ystäviä blogimaailmasta.

Tuo kuva on niin ihana. Onko otettu macroputkella?

pikkujutut said...

Mizyena, rouva B:n mies tuli tanne toihin, joten ollaan vahan kuin kohtalotovereita , mutta mukavaa on ollut.

Macrolla, kylla.

mizyéna said...

Mun on kyllä pakko saada macroputkin kun tykkään valtavasti lähikuvista. Tänään taas harrastuksissa tuskailin teleobjektiivin perään kun kuvissa näkyy vain tikku-ukkoja jossain kaukana :D

pikkujutut said...

Mizyena, macrossa on puolensa :). On se nappara vehje.