31.5.09

viikon motto

Tuleva viikko tulee olemaan vallan mielenkiintoinen.
Luvassa olisi, toivottavasti, pikkumiehen valmistuaiset, elokuvailta, muutamat laksiaiset seka mahdollisesti eraan blogituttavuuden tapaaminen. Verrattoman mukavaa.

Lahestyvat vaalit sekoittavat normaalia eloa.Taydensimme jo tana viikonloppuna varastoja ja lisaostoja tehdaan viela viikolla. Koulusta on vapaata jokunen paiva, milloin ja mitka paivat, niista ei ole viela tassa vaiheessa tietoa. Paivakodin valmistuaisjuhlakin siirrettiin jo yhteen kertaan, joten elamme paivan kerrallaan.

Toisaalta tassa on puolensakin. Kun en viela tanaan tieda onnistuuko torstaiksi suunniteltu juttu, ei mistaan osaa enaa edes stressata. Paiva kerrallaan ja katsotaan mita tuleman pitaa. Se olkoon taman viikon motto.

3 comments:

Jael said...

Kivalta kuulostaa blogituttavan tapaaminen!

Lissu said...

On jollain sortin vapauttavaa suostua menemaan hetkesta hetkeen. Suomalaiselle, koko elamansa aikatauluihin sidotulle, tahan suostuminen on kuin auringon pilkistaminen pilvien lomasta.

pikkujutut said...

Yaelian, sanos muuta. Vahan myos jannittaa.

Lissu, meilla tama elo on tata tilanteessa elamista mutta nyt tuntuu, etta olen siihen sopeutunut. Mutta kieltamatta on minussa se puoli myoskin tallella mika nauttii siita etta asiat tapahtuvat silloin kun pitaakin. Harvinaista herkkua taalla.