30.5.09

paivan huippukohdat


Tanaan olen

* syoksynyt j a a kylmaan mereen pelastamaan lapsilta karanneen uimarenkaan, joka meinasi lipua aavalle ulapalle. Hetken jouduin miettimaan kumpi on tarkeampi pelastettava, vyotarolle valahtanut ylaosa vai se himputin rengas. Loppujen lopuksi ylaosa loysi paikkansa ja uimarengas pysyi kainalossa.

* tehnyt munkkitaikinan, joka levisi ja jai kiinni alustaan. Pelkalla sisulla, pienella lihasvoimalla avustettuna sain kuin sainkin taikinasta munkkirinkiloita. Ei se ulkomuoto mutta maku, todistelen nyt itselleni.

Olen enemman kuin valmis nukkumaan.

8 comments:

Finn said...

such a sweet representation of summer! thank you, you brought memories back :)

Lissu said...

Mitapa sita ei lasten eteen tekisi. Vaikka toplessina. Ja ehdottomasti maku on ulkonakoa parempi. Moni kakku kun tahtoo olla paalta kaunis. Mutta etta on ihania kivia! Buona notte. Sogni d'oro.

M'man said...

Tama on hauska ;)

Elena said...

Jain kiinni noihin kiviaarteisiin. Sait ainakin kunnon palkan uroteoillesi!

pikkujutut said...

Finn, thank you.My pleasure :).

Lissu, sas muuta. Sanoin pari valittua sanaa ns.hengenpelastajille, jotka eivat luitaan liikuttaneet. Tosin asusteet olivat tuolloin hankalasti, joten ei oikein paassyt tempperamentti esille. Esteettinen silma karsi mutta ei enaa jaksanut valittaa. :)

M'man, nyt jo naurattaa, eilen oli vallan muita unteita.

Elena, kivat jo talvelta mutta kelpasivat nytkin kun muistin ne.

violet said...

Kävit sitten "uimassa"....
Kattelin ensin että onpa erikoisia munkkeja...köhömm

violet said...

Kävit sitten "uimassa"....
Kattelin ensin että onpa erikoisia munkkeja...köhömm

pikkujutut said...

violet, juu,kavin vaikkei pitanyt menna vasta kuin elokuussa :). Mutta nyt muistan laittaa narut niskan takaa kiinni. Munkit olivat samanmuotoisia mutta hivenen pehmeampia.