16.5.09

rannalla


Eilen aloitettiin rantakausi. Koulun jalkeen evaat kassiin ja suunta kohti yleista rantaa. Tunnin verran saimme olla rauhassa, kunnes muita ihmisia (lue miehia) alkoi ilmestya rannalle. Jalkapalloa, rantatennista ja lentopalloa. Useampia karanneita palloja. Itsella vaatteet hiostivat(uimapukua ei voi edes harkita) ja uuvahtanut olotila ei mielta pahemmin nostattanut.

Nyt mietin onko minusta tuohon, suurinpiirten ainoana naisena rannalla. Pitkin hampain ehka.Tahan asti olemme kayttaneet yksityista rantaa mutta tana vuonna hinnat pomppasivat sen verran korkeaksi, etta vaihtoehtoja on harkittava. Periaatteen vuoksi. Rantaviivaa kuitenkin riittaa, joten ehkapa uusi paikka loytyykin. Epailyksista huolimatta. Tai sitten nielaisen periaatteeni ja maksan nurisematta sisaanpaasymaksun rannalle.
Onneksi meilla on pitka kesaloma Suomessa.

11 comments:

mizyéna said...

Eikö paikalliset naiset käy rannalla ollenkaan? Vai vain maksullisella rannalla?

Täällä 50/50 miehiä ja naisia rannalla.

Jael said...

Kysyn ihan samaa kuin Mizyena tuolla ylhäällä...Toivottavasti löytyy sellainen rauhallinen kohta siellä rannalla..

Lissu said...

Jestas sentaan! Eiko edes turistinaisia pikku pikku bikineissa? Taalla (Italiassa) rannoilla ei nay viela uikkareissa muita naisia kuin turisteja, silla italialaisten mielesta rantalomaa on vain heina-syyskuussa. Varsinkin takalaiset miehet tykkaavat katsella ulkomaista kauneutta. Mikas teidan miehianne oikein estelee? Lissu

s a n s k u :) said...

No sentaan teilla siella edes rantsusaata. Meidan kevat on ollut tosi surkea tana vuonna ja ensi viikolla voi tulla jotain valkoista taas vahasen. Plaah. Eli sun dilemmat kuulostaa kivalta. :)

Unknown said...

Heips. Tykkään sun blogista tosi paljon. Toivottavasti ranta ongelmat ratkeaa. Tosi kivoja kuvia.

pikkujutut said...

Mizyena, kayvat toki. Yleisella rannalla kesasunnuntaisin piknikilla vaatteet paalla. Hotellin rannalla on sitten pikkupikkubikineissaan botox-naiset :). Vahan siellakin, samat naiset vuodesta toiseen. Yleisesti ottaen voi sanoa suhteen olevan 10-90 miesten vallitessa.

Yaelian, tuossa lahella on yksi rantaravintola, jossa voi olla bikineissa mutta rannan syvyys taytyy selvittaa ensin. Jos se soveltuu pikkumiehelle, sinne sitten.

Lissu, mita turisteja ? :). Ne harvat, jotka tanne tulevat, ovat hotellin rannalla, jos uimaan haluavat.

Ei naita mikaan estele, painvastoin.Julkiselle rannalle ei edes suositella menemaan yksin, vaatteetkaan paalla. Jos olisin heittanyt bikineilleni tuolla rannalla, ymparilla olisi ollut sellainen muuri pallistelijoita yms. ettei tosikaan. Olen hieman niuho, joten vapaaehtoisesti en sellaisen kohteeksi halua :). Yksityisyytta kiitos!

Sansku, voi etta. Sitten kun se kesa tulee tuntuu se varmaan paremmalta. Lohduttaako ? :).

Anitta, kiitos, tervetuloa toistekin :). Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, joten kylla tama tasta.

pikkujutut said...

Jai viela ajatuksiin se, etta eihan tassa mitaan ongelmaa olisi rannan valinnan suhteen,jos olosuhteet sallisivat minka tahansa rannan kayttamisen. Mutta kun niin ei ole.

Ensimmaisena on huomioitava turvallisuus ja silloin se tarkoittaa sita, etta rannalla taytyy olla jokin seikka mika estaa ylimaaraiset ehdotukset ja edesauttaa koskemattomuutta. Naita rantoja ei sitten ole monta.

Ulkomaalaisen nakoinen nainen saa joillekin aikaan sopimattomia ajatuksia.Se on se suurin ongelma. Ja sita en mina pysty ratkaisemaan tai poistamaan.

mizyéna said...

Todella kurjaa tuollainen. Jaksan aina ihmetellä tätä samaa asiaa. Meillä saa kyllä olla rauhassa. Toki varmaan turisitinaisia yritetään pokaa rannalla siinä missä muissakin maissa mutta ei mitään tuollaista epämieleyttävää ahdistelua mitä teillä tuntuu olevan. Pistää ihan kiukkuiseksi!

pikkujutut said...

Mizyena, tastahan me ollaan puhuttu aikaisemminkin. On harmi, etta osa naista dooteista pilaa kaikkien maineen mutta mitaan ei oikein ole tehtavissa. Nykyaan ei jaksa enaa edes huuteluita, vislauksiakaan. Sappi alkaa kiehumaan valittomasti. Hieman myos huolestuttaa tyttaren kohdalla, mita joutunee kuulemaan.

Unknown said...

Tuosta viheltelemisestä; mun perääni on vihelletty oikeasti vain kerran - ihan täällä kotoisessa Suomessa. Päällä oli kai lyhyehkö kesämekko, mutta omasta mielestäni kuitenkin ihan asiallinen.

Olin itsekin yllättynyt omasta reaktiostani - suutuin ihan silmittömästi sille viheltelijälle. Huusin sille äijälle pää punaisena, että annat olla viimeinen kerta, kun viheltelet. Se meni ihan noloksi ja pyyteli anteeksi. Jälkeen päin olen miettinyt, että eihän se varmaan edes mitään kovin pahaa tarkoittanut. Ajatteli ehkä, että olisin imarreltu tai jotain. Teoriassa ajatus voisikin ehkä tuntua imartelevalta, mutta käytännössä se oli musta vaan halventavaa, inhottavaa ja niljakasta.

Ei semmoista tarvi sietää.

pikkujutut said...

Anitta, ei tarvii sietaakaan. Toisaalta sappeni kiehuu mutta kun ei oikein mitaan voi yritan olla kuulematta.

Minulle ei muuten varmaan koskaan olla vislattu Suomessa :)...