15.5.09

morning bliss



Perjantaiaamut ovat viikon suosikkeja. Ulkona on taydellisen hiljaista.

Satunnaisia autoja kuulee jossain menevan, mutta muuten ei mitaan. Poissa on koulubussien toottaykset, ylamakeen kaasuttelut. Suurin osa talon asukkaista nukkuu viela kun kouluun lahdemme. Ei tungosta kaduilla, kissatkin piiloissaan. Taksitkin loistavat poissaolollaan. Ei toottayksia selan takaa. Koululaiset menevat kouluun reippaasti, reput eivat paina selassa.

Kiitos aamun hiljaisuuden, paiva alkaa paljon paremmin.

12 comments:

Virpi P. said...

Miksi perjantai on niin hiljainen aamu?

Ihana tunnelma, kuvat ovat hiljaisen kauniita, taas kerran.

pikkujutut said...

katriina, asuinkaupunkimme vaki on enemmistoltaan shiiamuslimeja ja perjantai on pyha.Heidan koulut ja osa kauppoja kiinni.Viikon hiljaisin aamu.

Kiitos, kuvat otettu jo aiemmin mutta yhta harmaata on nyt.

Paevi said...

Tulin vain sellaista kertomaan etta sinun flowerpowerin innoittamana kävin eilen ostamassa virkkuukoukun ja lankaa ja aion kokeilla tuleeko siitä mitään. Laitan kuvia omaan blogiini jos jotain saan aikaiseksi, mutta kiitos innoituksesta!

Jael said...

Tulee mieleen sapatti...

Liivia said...

Tykkään hirveesti näistä kuvista! Söpöjä.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Sinulta näitä kukkakuvia tulvii :) Hyvä, mä tykkään! Mahtava virkattujen kukkien katras tuossa edellä.

pikkujutut said...

Paevi,kun piston saa, kukkasia alkaa syntya kuin itsestaan.Nopeita tehda ja helppoja. Odotan kuvia :).

Yaelian, jep, samaa on kuin sapatissa. Kaupunki suorastaan hiljeni siella, samaan tapaan kuin taalla.

Liivia, kiitos.

Killisilma, toistan jo itseani mutta kuvauskohteet ovat talla hetkella rajalliset. Hyva, jos sopii silmalle :). Kukkasia ja viela varastoon...

mizyéna said...

Pyhähän se on sunnimuslimeillakin vai eikö heidän koulut siellä ole silloin kiinni? Olispa täällä perjantaisin koulut kiinni :)

Mäkin tykkään tosi paljon näistä kuvista!!

pikkujutut said...

mizyena, lahimmat sunnit taitavat olla palestiinalaisten pakolaisleireilla ja en tieda miten UNWRA:n koulut ovat auki.Toki kaupungissakin asustaa sunneja mutta vahemmistona.Taytyykin yrittaa ottaa lisaselvyytta tahan. Mutta ala huoli, ne koulut,jotka perjantain ovat kiinni, koulupaiva on lauantaina.:)

mizyéna said...

Ai teillä on niin vähän sunneja. Mä haluaisin kouluviikon olevan su-to ja vapaata pe-la. Ärsyttää, että muslimaassa pitää lapset viedeä kouluun perjantaisin. Opeta siinä sitten pyhäpäivän tapoja :D

pikkujutut said...

Mizyena,taalla asuinkaupungissa vahemman,mutta jo naapurikaupunki on sunnimuslimivoittoinen. Vaihtelee nuo uskonnot tai valtasuhteet alueittain.

Sanos muuta, hankalaksi on teilla tehty :). Taalla taas otetaan huomioon kaikkien pyhat, joten valilla ei itsekaan tieda mita juhlitaan.