8.4.09

silent week

Hiljainen viikko on mennyt oikeassa elamassa vauhdilla.
Eilen oli viimeiset tuntini koululla. Tama vapaaehtoistyontekija otti aikaistetun kesaloman. Hieman haikeutta olotilassa mutta lisaantyva oma aika on pelkkaa plussaa. Eika tassa laakereilla lepailla, nyt on tarkoitus tehda yhta sun toista.

Eilen kavimme tyttaren kanssa katsomassa Oliver Twistin koulun naytelmakerhon esittamana.
Dickensin vanha englanti paikallisesti lausuttuna vei energiaa mutta hyvat roolisuoritukset kompensoivat. Viime vuoden kevaalla samainen kerho esitti Romeon ja Julietin. Olemme kuin huomaamatta luoneet perinteita kevaalle.

Hiljaisuutta on ainoastaan internet-yhteyksissa. Nopeudet pitavat huolen siita, etta jokaisen sivun avautuessa kerkean tehda paljon muitakin asioita. Lajitella puhtaita vaatteita, lakaista lattiaa, jarjestella, keittaa kahvia... Tama on jo ajankayton maksimointia.

4 comments:

s a n s k u :) said...

Oletpa karsivallinen. Mina valitan jos nopea internet yhteys on vahankin hitaampi. Kiva kun saat enemman omaa aikaa.

_hoya_ said...

Jee, tuollaiset yhteydet on tosi hyvät letunpaistossa :-)

Jael said...

Pahoittelen hitaita yhteyksiä.Hyvin kuitenkin jaksat odotella sivujen avautumista ja kirjoitella blogiisi, meidän iloksemme:-)

pikkujutut said...

Sansku, tama on jo enemman kuin poikkeus, joten ei mitaan uutta. Tosin laitoin tulikiven katkuisen tekstarin pojille, jotta nopeutta tulisi lisaa :).

_Hoya_, yes, seuraavaksi teenkin lettuja :).

Yaelian, karsivallisyys riittaa just omaan blogiin, muiden blogeissa odottaa ensin sivut ja kun pitaisi viela odottaa komenttiboxin aukaisu, se on jo liikaa.Joten palaan kommentointirintamalle, jahka tai jos pojat nopeutta linjoille suovat. Poikien eduksi sanottava etta taman kuun maksua ei olla viela haettu, eivat naamaansa kehtaa ovella nayttaa, kun tietavat itse asian.