7.4.09

odottamisen sietamaton keveys


Tyon alla kesalomasuunnitelmat.
Lentovaraukset olisi tehtava piakkoin.
Pinna alkaa kiristya, olo on levoton.
Tuntuu, etta nyt tama maa on taas nahty.
On pakko paasta nollaamaan tilanne.
Pakko paasta pois.
Lomalle.
Mita pikemmin, sen parempi.
*
Yksi tieto helpottaa.
Olotila vaihtuu kuin
taikakeppia heiluttaen
levolliseksi
kunhan lentoliput saadaan varattua.
*
Siihen saakka mennaan varpaillaan
ja hymyillaan hampaiden valista.

11 comments:

mizyéna said...

Aika kurjaa tuollainen väkinäinen hymyily, jos mieli halajaa muualle. Toivottavasti saatte liput pian varattua ja odottamaan lomaa. Oletteko koko kesän suomessa?

Lissu said...

Suomi on maa, mihin pääsyä kannattaa odottaa. Silti ajatukseni ovat nyt Italiassa. Luin tyttäreni blogista, että olit ajatellut häntä. Kiitos siitä. Lissu

pikkujutut said...

Mizyena, ei tassa viela sihista :). Mutta nyt ei kannata kysya onko taalla kivaa :). Kaikki suunnitelmat viela auki, se hieman hairitsee ja siina syykin.

Lissu, Suomessa on kiva olla ja kayda mutta valilla on kiva olla muuallakin. Onneksi tahan on mahdollisuus. Jaksamista sinulle!

Jael said...

Toivottavasti saatte ne liput pian! Ja toivottavasti myös aika ennen matkaa sujuu ilman liiallista hampaiden kiristelyä..
Halit!

Paevi said...

Tuo on niin totta: heti kun on saanut lentoliput varattua tulee jotenkin seesteinen olo. Lippujen varaaminen tuntuu jotenkin niin peruuttamattomalta. Siihen asti pitaa verrata hintoja, sovitella lahto/paluupaivia yms. yms., mutta kun liput on ostettu voi taas ajatella muutakin ja jossakin mielen sopukoissa laskuri alkaa laskea paivia lahtopaivaan

s a n s k u :) said...

Kiva kun on jotain mita odottaa, eiko? Minakin odotan jo kesaa ja etta isosisko perheineen tulee kaymaan. Niin harvoin perhettani naen.

pikkujutut said...

Yaelian, tahan aikaan vuodesta tulee kiintio yleensa tayteen, marehditaan hetken ja sitten helpottaa.Lippujen hankkiminenhan on vain itsesta kiinni-ja paatoksista :).

Paevi, onneksi joku muukin.Kun liput saa hankittua ,sitten sita vain on ja elaa ja yhtakkia onkin pakattava.

Sansku, odottavan aika on joskus niin pitka..Mukavaa,etta sina naat perhettasi kesalla. Hienoa!

violet said...

Minä toivoisin myös että joku matkustaisi tähänkin suuntaan joskus.
Hmm...
Ok, vanhemmat ovat vanhoja ja toinen vähän huonossa kunnossakin ja rahankin kanssa ehkä vähän niin ja näin. Mutta entäs sitten ne työssäkäyvät ystävät jotka aina muistuttavat että olisi kiva kun kävisin "useamminkin SUomessa"...itse eivät tunnu pääsevän tähän suuntaan ollenkaan.
Anteeksi kun meni vähän ehkä ohi aiheen.

Vilijonkka said...

Tuttu tunne.

Omat tunnelmat helpottuivat heti välittömästi kun sain reilu viikko sitten pakotettua mieheni (=sihteerini) hankkimaan ne kesälomaliput. Luvassa kaksi kuukautta Itäistä Uuttamaata!

Tsemppiä!

Vilijonkka said...

Vielä tuohon vieraisiin kommentoisin, että kuinka olenkaan toivonut jonkun tulevan tänne meille, mutta ei oikein Peking vedä puoleensa...Pariisissa ramppasivat kaikki vähemmänkin läheiset! Appi ilmoitti onneksi tulevansa syksyllä käymään ja hän oli myös se edellinen vieras viime syksynä. On aika yksinäinen olo, ihan rehellisesti sanottuna.

pikkujutut said...

Violet, meillakaan ei kayda kylassa.Tulijoita oli joskus mutta sitten pistimme jaihin suunnitelmat kun tilanteet ovat mita ovat.Nyt kukaan ei taida edes haluta tulla.

Teille on suorat ja lyhyet lennotkin, joten harmistus jos kukaan ei kerkea. Mina kylla tulisin :).

Vilijonkka, kiitos, kylla tama tasta. Loma nyt anottu meidan sihteerin toimesta, joten jahka kuulemme vastauksen, paasemme tositoimiin (ostamaan liput). Samaan aikamaaraan tahtaamme mekin.

Voi, yrita vain sitkeasti myyda Pekingia. Omasta vierailusta on aikaa mutta voi etta kun olisi kiva kayda siella taas. Pitaisikohan tassa alkaa matkustella ja tulla sinnekin :).