27.4.09

pannulappuja



Muutamat hyvin palvelleet t-paidat paasivat uusiokayttoon. Ensin tylsilla saksilla leikattiin kudetta, sitten postipoika toi Suomesta isomman virkkuukoukun. A vot. Pannulappuja tahi pannunalusia, vaikka molempia.

Kasiala oli mita oli, tarkeinta oli etta luontoa sai saastettya pienen teon verran. Naina ulkomaan vuosina olen kuljettanut kassikaupalla vaatteita edestakaisin tanne ja Suomeen mutta nyt se saa luvan vahentya. Kuitenkaan en halua nahda vaatteiden joutuvan roskiin, joten kierrattamisprojektit jatkuvat edelleen.

9 comments:

Jael said...

Tosi hieno tapa kierrättää vanhoja teepaitoja!

violet said...

Mulla on toistaiseksi tehtynä vain yksi pieni matto kylpyammeen viereen, mutta voi miten iloitsen joka kerta kun sille astun!
Tulee aivan maailmanparantaja-olo kun ei viskannutkaan paitoja roskiin...

pikkujutut said...

Yaelian, vanhoista paidoista voi keksia vaikka mita.Rasioita, mattoja, koruja, jne...taytyy vahan jarrutella intoa, muuten ollaan paidattomia :).

Violet, olen viime paivina saanut lisainfoa takalaisesta puhtaanapito-kulttuurista ja kaiken minka saan jatkojalostettua, on paras teko. Maailmanparantajia, kylla.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Kauniita. Tulee japanilaiset käsityö/sisustuskirjat mieleen. Omista kuteista virkkuu on mun ehdottomasti kokeiltava -listalla.

Vilijonkka said...

No just aamulla katselin vakavana vaatekaappiani - täynnä vallan itsestään kutistuneita vaatteita, jotka eivät edes mahtuneet ylleni silloin kun tänne muutettiin, siis vuosi sitten! Jotain niille täytyisi tehdä. Heittää menemään hyväntekeväisyyteen (kelpaisikohan edes) tai sitten joku vastaava mainio idea mikä sullakin oli.

Kauniin parin nuo patalappusi ja kukka muodostavat.

M'man said...

Hieno idis! Ja otanpa korvan taa talteen! :)

Malla said...

Taitaapa minullakin mennä käyttöön tämä idea :)

pikkujutut said...

Killisilma, tuo oli kylla niin suuri kohteliaisuus, etta menin sanattomaksi. Japanilaiset ovat niin taitavia yksinkertaistamaan.Kokeilemaan vaan.

Vilijonkka, ai sinultakin loytyy kaapissa kutistuneita.Niita taallakin havitettiin. Taala taytyy tietaa kohde, jonne antaa vaatteet, muuten menevat roskikseen joten kun kohdetta ei ollut nyt niin sitten nain.T-paitojen alaosista saa muuten mukavia juttuja myos, kuvia tulossa.

M'man, idea kiertoon vaan. Tylsinta on kuteen leikkaamninen, muuten homma sujuu kuin leikki.

Malla, hienoa, lisaa projektikuvia tulossa :).