28.4.09

ihanuuksia





Matkalta mukaan tarttui kirjaihanuus, Emi Iwakiri: beautiful hand-stitched jewellery.Toinen toistaan kauniimpia koruja. Simppeleita.Yksinkertaisia. Ihania.

Nyt jos koskaan on opeteltava virkkaamaan muutakin kuin isoaidin nelioita ja kukkia.

7 comments:

Susadim said...

Tervehdys! Loistavan kirjan olet löytänyt. Tuotoksia odotellessa :)

Kottis said...

Mielenkiintoisen oloinen kirja;todellinen löytö!!:)

Nyt eiku koukku heilumaan;D!

s a n s k u :) said...

No niin, now I'm hyperventilating. Tuossa on kirjassa on juuri minuntyylisia koruja. Juurihan blogissani esittelin virkattuja koruja mutta nama on enemman mun mieleen. Pitaa etsia tama kirja kasiini!

violet said...

Muistatko kun tein sulle sen rannekorun virkkaamalla? Nyt osaisit jo varmaan itse, eikö vaan?
Kivoja ideoita nämä.

pikkujutut said...

Susadim, tervetuloa :). Kirja on todellinen inspiraatiokattila. Heh, tuotoksia voi hieman joutua odottamaan. paassani olen ne kaikki jo tehnyt mutta tuo katten toiminta on hitaanpuoleista.

Kottis, ja onnellinen sattuma. aloin vain huvikseni tutkimaan hyllya kaupassa ja sielta osui kateen. Olisi siis ollut mahdollista etten ikina olisi kasiini tata saanut.Hitaasti kiiruhtaen, taytyisi keksia joku joka virkkaa nopeammin kuin mina, voisin olla tyonjohtajana :).

Sansku, pussi kateen ja pussiin hengittaen :).
ISBN 978-1-906525-36-1. Kustantaja Cicobooks.Nettisivut: wwww.cicobooks.co.uk. Toivottavasti loydat kirjan.

Violet, juu, se on korulippaassa mukana. En oikein osaa lukea ohjeita, joten savellan yha edelleen joten hyvalla tuurilla saattaisin saada jotain tehdyksi.
Ja lisaa kuvia tulossa tuosta kirjasta,herkkuja loytyy.

anumorchy said...

Mina virkkailen taalla uskonnollisten juutalaisten kipa-paahineita. On sekin aika naplaamista, kun ohkasella langalla ja monella varilla tekee.

pikkujutut said...

anumorchy, nostan hattua sinulle. Mina en saisi varmaan yhtaan kipaa aikaiseksi. Kokoelma kylla loytyy. Matkamuistoja ensimmaiselta lomamatkalta sinne teille.Moottoripyoran kyytiin kun ei isoja juttuja mahtunut :).