17.3.09

selfportait tuesday

Tajusin sen viime viikolla. Mietin sita koko viikon. Tutkin yhden pussukan sisallon. Totesin tarvikkeet riittamattomiksi tahi vanhoiksi. Sitten mietin pitaisiko/jaksanko/viitsinko/haluanko. Pitaisi nimittain opetella/harjoitella/treenata/oppia vallan uusi taito. Totesin, itselleni lahinna, etta mennaan niinkuin tahankin asti. Vahaisilla taidoilla ja valineilla.

Ja omakuvat jatkavat samalla tyylilla, a la nature.

8 comments:

Paevi said...

Nyt kyllä kovasti kiinnostaa mistä on kyse!!!

violet said...

Oikein hyvä noin. Opettele sitten vanhana jos vielä tulee mieleen.

Jael said...

Hyvä kuva! Minkälainen kamera muuten sulla on käytössä?Ja minäkin hieman tulin uteliaaksi....

Marja said...

Tämä on juuri hyvä tyyli. Olet kaunis!

Anonymous said...

Joo kuva on hyvä.

Mulla on ollut viime päivinä vähän samantyyppiset pussukansisältöpohdinnat :)

pikkujutut said...

Paevi, heh heh..kyse ei ole muusta kuin meikkaustaidon elvytysyrityksista tai siis niista olemattomista taidoista mita on ehka joskus ollut :).

Violet, sitten voikin vedota siihen etta ei enaa nae meikata :)

Yaelian, kamera on Nikon D200.

Ilona, ainakin omin tyyli.Kiitos!

Killisilma, samoissa aatoksissa :).Nama on naita harjoitusotoksia 10:sta kuvasta onnistuu 1.Hieman hakusassa luonnollinen poseeraus.

tuike said...

Kuva on hyvä! Minusta osaat olla luontevasti kuvassa. Luonneominaisuus? Olet kaunis ilman meikkiäkin, miksi siis meikata?

Ihmettelin ennen, miksi vanhat naiset meikkaavat niin suttuisesti. Ajattelin, jättäisivät koko homman, kun tuommosta suttua syntyy. Ja nyt olen itse siinä iässä, että tytär vihjaisi, että meikkauslaseja on olemassa ;) En ollut kuullutkaan, mutta sain tyttäreltä asiantuntevaa opastusta, millaiset ne on ja kuinka niitä käytetään. Vielä en ole hankkinut :)

pikkujutut said...

Tuike, voi, naen tuossa kuvassa joitakin asioita jotka voisi olla toisin.Ja en, en ole luonnonlahjakkuus.
olisi syyta opetella unohtamaan kok kamera niin silloin onnistuisi. :).

Meikkaamattomuuteen vaikuttaa talla hetkella se, etta 10 kk vuodesta iholla on kevyt vari joten ei tarvitse paljoa nahda vaivaa.Toisaalta sitten kuumassa ilmassa ei jaksa pitaa naamassa tavaraa.Mutta olisi mukava kokeilla milta sita oikein nayttaisi, jos olisi kunnolla laitettu.

Vai meikkauslasit, hyva oppia jo tassa vaiheessa :). Mutta luulen, etta nakoni on todella huono vanhempana, joten sitten joko mennaan pandasilmin tai suosiolla harmaampana :).