18.3.09

pitaisi jo tietaa


... etta jos aamulla kay lenkilla, tulee kotiin, juo puoli litraa vetta, syo nakkileivan palasen, siivoaa, kay suihkussa, kavelee jumppaan, juo tunnin pituisen cardiojumpan aikana puoli litraa vetta, puolijuoksee kotiin, juo puolilitraa vetta, kay suihkussa, puolijuoksee koululle, pitaa tunnin, odottaa ja istuu auringonpaisteessa (+20 astetta) koululla pari tuntia, juomatta, kavelee kotiin kantaen kahta painavaa reppua, tekee ruoan, syo, juo lasin vetta ja huohtaa.

... Seurauksena on nestehukka, huono olo ja armoton paansarky.

7 comments:

violet said...

Pitäsihän se kaiken järjen mukaan tietää.
Mutta ku ei muista!

Sooloilija said...

Ohos, aktiivinen päivä!
Ei ihme jos on unohtanut juoda jo jossain välissä..

Jael said...

Huh, ei ihmekään! Toivottavasti olo jo parempi..

Paevi said...

Mulle tulee kans tosi helposti nestevajausta ja sen seurauksena armoton päänsärky, johon ei auta kuin reilu annos tabletteja ja vettä. Tänään olin Amsterdamissa kaupungilla ja sieltä menin neuvotteluun; onneksi aikaa jäi sen verran että pikkaisen kerkesin lounasta syödä ja vahan juodakin, muuten olisi voinut olla ilkeä kotimatka.

pikkujutut said...

Violet, niinpa.Vesipulloa on taas alettava kuljettamaan mukana, jos vahan auttaisi.

Sooloilija, ei kaynyt edes mielessa vaikka janotti:).

Yaelian,tablettia illalla ja nukkumaan 7:lta.aamulla viela hieman hutera olo mutta nyt vesi+muun nestetankkauksen jaljelta alkaa elama jo hymyilemaan.

Paevi, nain minulle kay joskus kesalla mutta tuo cardiojumppa oli paivan ylimaarainen ja sekoitti koko kropan.Ja syodakin taytyy naemma hieman paremmin pitkin paivaa.Ei ole enaa parikymppinen, jolloin jaksoi mita vaan :).

Virpi P. said...

Kokemusta ei ole, kun ei ole koskaan jäänyt ateria väliin, mutta kuulostaa rasittavalta. Aamupalahan on syy nousta ylös!

Oikeasti on käynyt joskus kateeksi ihmisiä, jotka unohtavat syödä. Vois tehdä hyvää.

pikkujutut said...

Katriina, menen kouluaamuina lenkille heti lapset kouluun vietyani, joten kauheasti en silloin tankkaa. Eilen oli kiireinen paiva ja sotki kuviot.

Tanaan oli kahviaamu ja kahvilassa ei ollut mitaan syotavaa, joten aamupala jai valiin tanaankin.Nyt on pakko hieman muuttaa systeemia, muuten pyorryn lennosta.