11.3.09

onnea on


Herkullinen, pikainen lounas parvekkeella auringon valossa. Lehtea selaten ja lammosta nauttien. Rauhassa, omassa seurassaan, ilman hairioita.

Onnea on myos bongata auton ikkunasta laukku. Kavella kauppaan seuraavana paivana ja tiedustella kaikkien muiden laukkujen hinnat ensin ja aloittaa hintojen kauhistelu puolessa valissa. Viimeisena ottaa kasittelyyn se, minka takia oli edes kauppaan tullut ja olla tympaantynyt, vahan jo vasynytkin ja tiedustella hintaa. Hinnan kuultuaan olla rennosti vaikka tekisi mieli jo pomppia ilosta ja huokaillen maksaa pyydetty (halpa) hinta.

Kotiin tultua hellasti pesta liat pois, laittaa tuulettumaan parvekkeelle ja istahtaa viereen tutkimaan viela kerran saalista. Loysin kun loysinkin, aidon nahkaisen, vahan kaytetyn, oikean varisen ja jopa oikein kokoisen. Uuden kevatlaukun.

9 comments:

Sooloilija said...

Ihana laukku, ihan uuden näköinen. Juuri tuollaista etsin minäkin..

Täytetty patonkin maistuisi nyt täälläkin ;D

pikkujutut said...

Sooloilija, sisaltakin on kuin uusi.Uskomaton loyto, varsinkin taalta. Toivottavasti loydat omasi, minulla kesti melkein puolitoista vuotta loytaa :).

Tama on laiskan versio patongista :).

Maria Puotiniemi said...

Ihana laukku!

Jael said...

Upea laukku, onnittelut uuden laukun johdosta!

_hoya_ said...

Ihailtavaa tinkimisen taitoa!! :-o

pikkujutut said...

pikkupappi, yaelian, ihana ja upea on..

_hoya_, tama oli kevyt tapaus, joskus menee tiukemmalle ja sit taytyy kok tinkimisrepertuaari ottaa kayttoon. :)

violet said...

Oi miten nauroin tuota ostamista!
Musta ei olisi siihen, mutta tajuan että sun on varmaan ollut pakkokin kehittää kaikenlaisia metodeja jotta saat siellä mitä haluat eikä ryöstetä liikaa.

_hoya_ said...

Oletko luontainen kyky, vai oletko opetellut?

pikkujutut said...

Violet, oi, kuule,metodeja loytyy. Lapset ovat hyva apu, hintakierrokset, ilmeily, allistely,kauhistelu jne.. Joskus onnistaa, joskus ei. Jotkut yrittavat ryostaa viimeisetkin pennoset, toiset kauppiaat kohtelevat ihan ok.Mutta tallainen kaupankaynti on raskasta.Ihan jokapaiva ei tule harrastettua.

_hoya_, seka etta,pokerinaamassa on viela harjoittelua. :).Riippuu myos vireystasosta,toisinaan onnistuu ilman suurta vaivan nakoa, toisinaan joutuu ponnistelemaan.