15.2.09

tyon alla


Suursiivous alkoi korupoydalta ja jumiutui siihen. Helmien jarjestely ja pussien tarkastelu aiheuttivat luovuuspuuskan, jonka vallitessa muut, vahemman tarkeat asiat (kuten se siivous) jaavat toiseksi. Kaupunkikierros toi myos mukaan vinon pinon uutta materiaalia, joille oli suorastaan pakko tehda jotain.

Mutta kun tuo vakertaminen on niin vallan mukavaa puuhaa, en pista pahakseni siivouksen hetkellista takapakkia. Kunhan siivousurakka on valmista tuolla kesakuun puolella niin hyva on. Kaiken lisaksi lahjoitettavaksi suunnitellut tavarat ovat loytaneet uudet osoitteet. Joskus hitaudesta on naemma hoytya. Uusi oppi hatailijalle. Paljon muitakin ideoita on syntynyt helmia napratessa. Tuntuu kuin aivot olisivat loytaneet uuden vaihteen.
***
PS: Internetyhteys katosi eilen aamulla palatakseen taas tanaan iltapaivalla. Luvassa vesisateinen viikko, joten yhteydet saattavat olla heikohkot. Blogeissa kiertely on ollut valitettavasti heikkoa, samoin kommentointi, silla yhteydet, ne olemattomat, ovat katkelleet koko ajan. Parannan tapani heti kun yhteydet toimivat.

4 comments:

Jael said...

Kiva kollaasi! Pidän peukkuja että ne yhteydet toimisi hyvin....

HeidiHelmiina said...

Minunkin pitäisi siivota, siis oikeasti huomenna viikkosiivota ja sitten jatkaa sellaista henkistä siivoamista, turhasta tavarasta luopumista, karsimista ja kodinlaittoa siinä samalla. Mutta teen tätä jälkimmäistä hitaasti, ilman paineita, pakkoa ja aikataulua.
Monesti projektit vie mukanaan ja muu unohtuu. Toisaalta pitääkin tehdä silloin, kun on inspiroitunut.

s a n s k u :) said...

Onko teidan kodista todellakin noin upea nakoala merelle?

pikkujutut said...

Yaelian, toistaiseksi toimii :).Kuvan joutui pienentamaan ja naemma liian pieneksi, jotta sai lapi.

Helmiina, kyllahan taallakin tapahtuu ja samalla tavalla kuin sinulla,hitaasti. Toisaalta haluaisi kaiken olevan jo valmista mutta hyvaa tulee nainkin.

Sansku, jep.Etelaan ja lanteen.