16.2.09

lempifarkut

Yhdeksan vuotta sitten kesalla olin karistanut ennatysajassa raskausmyrkytyksesta kertyneet nesteet ja ylimaaraiset kilot. Olin hoikkaakin hoikempi. Joten ostin farkut, koska ensimmaista kertaa elamassani tuntui, etta juuri oikea malli ja koko sattuivat kohdalleen. Ostospaikkana oli, vahemman trendikas, Turun Kupittaan City-market.

Nama farkut ovat kuuluneet arkeen ja juhlaan. Farkut jalassa on matkustettu pitkin ja poikin Lahi-Itaa.Nahty ja koettu yhta sun toista. Kangas on ohentunut jo reippaasti, luonnollisia puhkikuluneita reikia on ilmestynyt. Pahin takaisku tuli koettua viime viikolla kun housut ratkesivat polven kohdalta. Pikainen tunikafarkkuyhdistelma peitti pienen hetken mutta nyt tuo kolo on jo liian suuri.

En koskaan ole trendien perassa juossut mutta nyt houkuttelee revityt housut.Mahtaisiko nama farkut saada nyt uuden elaman taman kevaan trendihousuina vai jataisiko jo kotihousuiksi?

10 comments:

Jael said...

Mutta tuollaisethan on muodikkaita tai oli ainakin joku aika sitten.Farkkukaupassa en voinut ymmärtää miten rikkinäiset farkut oli niin kalliita.Ja nyt sulla on sellaiset ihan omasta takaa!

_hoya_ said...

Täällä on myös yksi raskausmyrkytyksen uhri (kiloineen päivineen). Sääli, että lempifarkut hajoavat!

Maria Puotiniemi said...

Kauan sulla kyllä on kestäny noi farkut, mä joudun uusimaan vähintään vuoden välein. Tosin käytän farkkuja tosi paljon, eikä mulla yleensä ole kuin parit niitä kerralla. Kyllä noi varmaan siellä lämpimähkössä ilmanalassa menee trendihousuina.

pikkujutut said...

Yaelian, muotiblogeissa on vilahdellut kevaan trendina..mutta ei vain taalla ole nakynyt.Herati jo tyttaren luokkakaverin aidin silmissa pahennusta kun tallaisilla housuilla kehtasin lapset hakea koulusta ( tuli kiirelahto kotoa :)).

_hoya_, sinakin. Onneksi tuollaiset myrkytysajat ovat ainakin minulta ohi :).

pikkupappi, nama farkut on olleet kaapissa noin 4 kk:tta vuodeasta kun taalla on liian kuuma. Kaytossa on muuten neljat farkut itsella ja talviaikaan kuten nyt paivittain jalassa.Helppoa!

Vilijonkka said...

Jaa, täällä ikuinen raskauskilojansa laihduttava kateellisena lukee ja ihmettelee farkkujesi kestävyyttä. 9 vuotta!? Minä en ole koskaan omistanut farkkuja, mutta mies käyttää ja sille saa olla joka toinen vuosi ostamassa uusia. Täytyy vissiin lähettää mies sinne Cittariin, Porvoossakin on moinen ja mieskin on siellä juuri nyt, on näes vas. polvi samannäköinen! Vielä lisättäkööt, että raskausmyrkytyskilot lähti multakin hieman yli viikossa, 15 kiloa nestettä, uskomaton kokemus.

pikkujutut said...

Vilijonkka, joo, Cittariin vaan ja itseasiassa nama maksoivat varmaan jotain 100 mummonmarkkaa.Laatu on ollut hyva.Tosin jo vuosi sitten takamus karsi mutta tunikoilla sai reiat piilooon :).
Raskausmyrkytyskilojen poistuminen oli kuin olisi saanut uuden elaman.Sormetkin taas liikkuivat.

mizyéna said...

Ymmärrän, täälläkin tuollaiset herättäisivät enemmän negatiivista huomiota kuin muotityyliä :)

Jätä kotihousuiksi, jos et kehtaa käyttää. Paikata ei varmaan kannata.

pikkujutut said...

Mizyena, angstipaivina taidan jattaa paalle, muuten hiippaillaan kotona :)

violet said...

On aivan riivattua kun lempivaate hajoaa. Kyllä mullakin on ollut farkkuja jotka ovat ainakin sellaisen 5 vuotta kestäneet.
Juuri nyt ei ole mitään kovin mieluisia. Yhdet mieheltä otetut ovat oikeastaan parhaat.

pikkujutut said...

Violet, niin on riivattua. Mistaan ei ole viela korvaavia loytynyt..tahtoo samanlaiset.