20.1.09

nahtya, koettua




Kuva-arkistoista edelleen.Kaupungissamme sijaitsee yksi maailman parhaimmin sailyneista Hippodromeista. Paikallisen kaupunkilegendan mukaan Ben Hur-elokuva olisi kuvattu taalla aikoinaan.No, se tarina ei kuitenkaan pida paikkaansa vaikka sita jatkuvasti toistetaankin.

Aikoinaan nailla nurmilla kirmasivat hevoset hiekalla mutta tana paivana tama alue on suosittu luokkaretkien vierailupaikkana, paikallisten lenkkeilyalueena seka evasretkipaikkana. Sijainti on loistava, aivan kaupungissa kiinni.

Meille tama on paikka, jossa voi kuvata rauhassa (jos takana ei ole luokkaretkelaisia kysymasa nimea, tiedustelemassa miksi kuvaa kukkia, hihittamassa ja muuten vain perassa kulkien). Taalla lapset saavat kiipeilla ylos ja alas katsomon portaita, juosta villivarsoina, vakoilla, seikkailla ja tutkia luonnon ihmeellisyyksia. Ainoa puistomme.


Hippodrome - it's a place which is made for running, climbing, exploring.

9 comments:

Merja said...

Komeet on rauniot! Voin kuvitella että lapset tykkää.

s a n s k u :) said...

Kiva paikka!

Jael said...

Hienon näköiset rauniot :-)

Malla said...

Upea paikka!

Hieno on myös isoäidin neliöistä tehty huivisi - yritin kommentoida siihen pari päivää sitten, mutten saanut kommenttia läpi. Minäkin luulin sitä ensin verhoksi!

mizyéna said...

Ihanaa nähdä kuvia ympäristössä missä elätte! Makee paikka kiipeillä!

Onkos noi teidän taloja tuossa yhdessä kuvassa eli onko tämä paikka teitä lähellä?

Anonymous said...

Vau, hieno paikka käyskennellä!

pikkujutut said...

Kaikille yhteisesti, kylla,paikka on loistava moneen tarkoitukseen.Nyt taytyy taas aktivoitus kayttamaan.Kesalla on liian kuuma kun ei ole oikein auringonsuojaa.

Marita, ei asuta naissa,matalimpaan noista yritettiin joskus paasta muttei ollut asuntoja vuokralle.Kavelymatkan paassa meilta kuitenkin tama paikka.

violet said...

Minä tiedän miten poikani innostuisivat tuosta!

pikkujutut said...

Violet, tuolla on myos yksi puu mika on mieleton kiipeilypuu, katsomon alla menee kaytava etc...Meidankin lapset ovat innoissaan.