5.1.09

kavelylla




Poissa television ja tietokoneen aarelta. Poissa reaaliaikaisesta informaatiosta. Keraamassa energiaa, valoa ja kivia. Huokaisemassa. Jotta taas jaksaa.
***
Went for a walk. To take a break from news.

8 comments:

Malla said...

Upeita kuvia. Ensimmäistä kuvaa katsoessani luulin hetken ajan, että siinä on lunta... Piti tarkistaa uudestaan, että olenko oikeassa blogissa.

HeidiHelmiina said...

Minullakin tuli mieleen lumi. Mulla on oma personal trainer eli koira, jonka kanssa päivittäin lenkki on tehtävä. En yllä tulisi toimeen ilman päivittäistä kävelyä.

Maria Puotiniemi said...

Ihania kiviä. Hyvän rannan ootte löytäny.

_hoya_ said...

Voin melkein haistaa meren tuoksun, aaah (haaveilua)

pikkujutut said...

Malla, kiitos. Meillekin nuo kivet ensin nayttivat jaaimpalaita mutta eihan ne sita tietenkaan olleet.nimimerkilla lunta kaipaavat:).

Helminna, meilla lapset haluaisi koiran mutta nykyinen elamantilanne ei sita puolla.Mutta lenkkeilyseurana olisi ehdoton, missa vaan.

pikkupappi, tama on yksi niistarannoista joita on,paras kavelylenkkeilyyn.

_hoya_, taisi lahinna tuoksua merilevat :).Mutta hyva on haaveilla.

s a n s k u :) said...

Siis ihan oikeastiko loytyy noin paljon "sea glass"? Voi ihanuutta. Niista joku tekee upeita hopeisia rannekoruja (kun muistaisin kuka mut en).

Vilijonkka said...

Esikoiseni tulisi hulluksi tuolla rannalla, sillä on keräillyt jo vuosia noita hioituneita lasinpalasia. Tuollahan hänen pitäisi olla liikenteessä kottikärryn kanssa! Hauska nimi tuo Anskun mainitsema merilasi, menen heti kertomaan lapselle.

pikkujutut said...

Sansku, Kylla, naita on paljon ja lisaa tulee koko ajan kun laseja ja pulloja tuonne rannalle heitetaan meren armoille.Jos muistat tekijan, kerrothan nimen. ;)

Vilijonkka, taalla on jo kaksi huluksi tullutta. Jos pussi on unohtunut kotiin, tulemme taskut pullottaen takaisin. Nyt keraamme VAIN pyoreita mutta paasee lipsumaan. Toivotonta!