20.11.08

yellow and orange

Olen sanonut taman aiemminkin mutta sanon viela kerran. Keltainen ja oranssi ovat minulle vieraita vareja. Kerrassaan hankalia. Ovat jopa vahan royhkeita. Mutta juuri nyt naista vareista saa lisaenergiaa. Mandariini- ja appelsiiniaika on alkamassa taalla ja aurinko paistaa pilvettomalta taivaalta.Siis paistaa yleensa muttei tanaan. Kerrassaan hankalaa, jos yksi auringoton paiva saa energiatason nainkin pakkaselle. Talvi on vasta tulollaan. Joten olisiko reseptiksi iloa silmille kuvista ja sitrushedelmia sisaisesti. Testaaminen ei ole ainakaan pahasta.
***
Yellow and orange aren't my colours. I find them a bit difficult, insolent even. But now I think I need these colours. It was raining today. There was not any sight of sun. It's gonna be a long winter if all those coming rainy days make me feel a person without energy. Maybe some colour therapy for eyes and mind and tons of oranges will help. Worth for trying.

5 comments:

Malla said...

Tuollainen resepti kuulostaa hyvältä. Piristävät varmasti. Minulle tosin molemmat jäävät vain silmille iloiksi, sitrushedelmiä kun en pysty syömään.

pikkujutut said...

Malla, onneksi edes silmien nahtavaksi. Meilla sitrushedelmien kaytto on lisaantynyt todella paljon taalla ollessa,aina vain kun mahdollista.Vastapuristettu mehu kuuluu kuvioon myoskin aina kun vain kerkeaa tehda.

Eija said...

Minulle nuo värit ovat olleet nautinto ja läheisiä jo kauan! Ihana kuva!
Mukavaa katseltavaa täältä hankien keskeltä.

Satunnaisesti vierailen blogissasi, ulkosuomalaisten elämää on mukava seurata, mutta harvoin taidan kommentoida. Vai oliko tämä eka kerta?

violet said...

sama suhde noihin väreihin.
niinpä olin hiukan pettynyt kun ostin juuri kukkia jotka olivat vasta nupulla, ja myyjä väitti niiden olevan valkoisia liljoja - ja auettuaan ovatkin kanarianlinnun keltaisia.

pikkujutut said...

Eija, kiva kuulla etta loistivat sinne saakka ;). Akkipaata en uskalla sanoa oliko ensimmainen kerta mutta mukavaa silti kun kommentoit. Tervetuloa toistekin.

Violet, meillakin on valilla keltaisia kukkia ja osa niista on ollut ihan kauniitakin, toivottavasti vari ei ole liian jyrkka,jotta voit nauttia niista :).