17.11.08

a dollhouse

Vielako muistatte nukkekotiviritelman - ruskean pahvilaatikon? Tana paivana laatikko on saanut uuden ulkoasun ja jo toiset asukkaansa. Hiiriperhe muutti pienempaan asuntoon ja pollyt asettuivat uuteen huvilaansa.
Huoneita loytyy pari, olo-ja makuuhuone, keittio, suihkutila ja kokonainen ullakko on varattu vaatteille. Onnentyttoja!
Virkattu kassi loytyi karkkikaupasta ja onneksi, omat taidot eivat olisi riittaneet tuollaisen tekemiseen.
Still remember own brown cartoon box ? Well, it's a real doll house nowadays. Owner of the house is very happy girl and Polly Pockets are enjoying their new house. But they are lucky girls- a attic as a big wardrobe.

17 comments:

Anonymous said...

Ooh mikä koti! :)

Vilijonkka said...

Meidän tytöt ovat ihan ihmeissään, onko jollakulla tosiaan kaikki kenkien parit tallella! Meidän Pollyt saavat kulkea eriparikengissä. Kenties tuollainen upea vaatevintti ratkaisisi ongelman.

pikkujutut said...

killisilma, ala muuta sano :). Mutta onneksi on mieluinen, silla oikeaa nukkekotia ei taalta loydy.

Vilijonkka, kenkia on pidetty kuin kukkaa kammenella.Laskettu ja hankittu oma rasia sailytykseen.Muta on niita valilla etsitty mistakin nurkasta :).

Matroskin said...

Ihana. Onnekkaat Pollyt!

mamãe said...

Tosi hieno! Onnekkaat Pollyt ja onnekas nukkekodilla leikkija!

violet said...

Sain juuri IDEAN!
Alan virkata kasseja nukketaloihin! Osaisin!

HeidiHelmiina said...

Upea koti!
Halusin aikoinani My Little Pony -tallin, enkä saanut. Äitin kanssa askarreltiin pahvilaatikoista oma versio tallista. Näin jälkikäteen olen vieläkin erittäin onnellinen, etten koskaan aitoa saanut.

pikkujutut said...

Matroskin ja mamae, kiitos.

Violet, arvaas mika tuo kassi oikeasti on? Haakarkkien sailyttamiseen tehty tai tyttovauvalle. Menekki olisi taattua niillakin markkinoilla, joten tehdas pystyyn :).

Helmiina, tyttarella on hieno nukketalo Suomessa muttemme sita tanne pystyneet tuomaan joten tasta piti tulla korvaava mutta tama onkin ihan oma juttunsa ja meidan tyttojen yhteinen, joskin tata aitia pitaa vahan toppuutella:).

johanna said...

Upea talo! Meillä nukkekotivillitys viriää ja laantuu kausittain, nyt on taas taantuma. Talo on lähinnä romuvarastona tällä hetkellä.

Rouva Nordman said...

Ullakko on ihan mieletön! Tätä ei sovikaan näyttää tytölleni (7-vee) menisi varmaan ihan sekaisin moisesta ihanuudesta!! Luemme usein blogeja yhdessä, mutta nyt tyttö tietty nukkuu ja äiti valvoo :)

mizyéna said...

Ihan mieletön! Ihanaa miten kelpaa leikkijällekkin. En tiedä menisikö meidän hienohelmalle läpi.

pikkujutut said...

Johi, meilla talokuume nousi kesalla ja nyt on tasaista. Ongelmana vain on se ettei huonekaluja loydy ja niita joutuu rakentelemaan.

Katilein, ullakko onkin se valmis osio talosta. Muiden kohdalla tarvitsee hienosaatoa,juuri niiden huonekalujen suhteen.Meillakin muuten luetaan yhdessa joitakin blogeja neiti 8 veen kanssa :).

Marita, pakko kelvata kun ei muutakaan saa :).Mutta olen iloinen ettei neiti muuta ole edes halunnutkaan, tama on aarre kun sen yhdessa teimme.

aino said...

vau mikä asumus!
minulle nuo pollyt olivat vielä vähän aikaa sitten täysin tuntemattomia, mutta kiitos veljentyttöni, minut on paivitetty asiassa.

pikkujutut said...

Aino, meidan neidin ensimmainen tutustuminen Pollyihin oli kanadalaisten ystaviemme kotona ja voi sita onnen paivaa kun niita sitten sai jo Suomestakin.Aitikin ymmarsi asian vasta sitten. Mutta ovat erittain hyvia hienomotoriikan kannalta ja etenkin kun matkustellaan.Paljon menee pieneen tilaan.

Jennifer said...

Beautiful! Makes me want to live in that little house, or at least be able to play with it....

pikkujutut said...

Jennifer, my daughter said to me,Mum, this is MY house...maybe I was playing a bit too much :)

s a n s k u :) said...

Miten nukkekodit voivatkin olla niin sodeja. Ah!