7.10.08

polyhuiska huiskii


... ja laulu raikaa. Huone kerrallaan, paiva kerrallaan. Tylsaakin tylsempaa mutta erittain antoisaa. Hamahakit ovat saaneet kyytia, samoin kuin jotkut pienen pienet harmaat otokat. Muurahaiset eivat enaa parvekkeelle uskalla, kova ja saalimaton kohtalo odottaa.

...niin no, siivosinhan jo kun tulimme ja joka paiva lattiat pesen mutta miten vasta nyt tuntuu silta, etta taalla on oikeasti siistia.Keittiopsykologi minussa sanoo, etta nyt se mielikin on, vihdoin ja viimein, vaeltanut tanne ja asettunut tahan elamaan. Rankkaa se valivaihe olikin.

7 comments:

mizyéna said...

Kiva, että oleminen jo helpottaa.

Mulla olisi suursiivuous tilauksessa. Melkein jo tilasin siivojaan ja tilasinkin mutta ei ehtisi silloin kun haluaisin eli siivoankin sitten itse :)

pikkujutut said...

Marita, ei nama arjen sujuvuutta hairitsevat asiat tietenkaan poistu. Ne on ja pysyy mutta oppii taas elamaan niiden kanssa, eika jaksa pillastua jokaisesta vastoinkaymisesta.

Mietin ensimmaista kertaa siivoojaa minakin mutta sitten taas pistin hihat heilumaan ja nyt on jo siistia. Tata mustan polyn maaraa ei usko kukaan..;)

mizyéna said...

..paitsi ehkä minä. Olen niin fed up siivoamisen kanssa tällä hetkellä kun joka päivä lähtee musta vesi ja jalan pohjat täynnä likaa vaikka kuinka kuuraisi. En ole edes loman jälkeen vielä laittanut mattoja takaisin lattiaan koska olisivat likaantuneet jo.

pikkujutut said...

Marita, sanos muuta. Tuntuu, etta tuota polya on enemman kuin koskaan.Vaikka aamulla pesen lattiat niin jo illalla on mustat jalkapohjat, eika meilla edes kavella kengat jalassa.

mizyéna said...

Jep, sama juttu. Meilläkään ei saa kävellä kengät jalassa sisällä. Ovet ja ikkunatkin yritän pitää kiinni ettei tuulisi hiekkaa sisään lisäksi mutta SILTI. Lattiat saa pestä vaikka kahdestikin päivässä eikä silti ole puhdasta.

pikkujutut said...

Marita, heh, meilla on ikkunat ja parvekkeen ovet sepposen selallaan :)

mizyéna said...

No ei ihme, että on pölyä :D