24.6.08

too quiet




Yhtäkkiä oli hiljaista. Liian hiljaista. Leipäpalasen hakija oli vaiennut. Ei kuulunut pihaustakaan. Oli pakko hiippailla keittiöstä katsomaan mitä tapahtuu - ja olisihan se pitänyt arvata. Leipäpalanen oli saanut uuden roolin puuna, jota aina välillä maisteltiin. On meillä opetettu, ettei ruoalla saa leikkiä.Mutta kun inspiraatio iski, unohtuivat myös tavat.
***
It was too quiet. I needed to go and see what's going on. And this was the view I saw. A toast got a new life as a piece of wood. Sigh.

9 comments:

mizyéna said...

Ihanaa! Luovuutta pitää olla. :)

pikkujutut said...

Marita, tapahtuman opetus oli se, että siivia ja harjaa lattiat vasta kun lapset ovat nukkumassa. Murusia oli triljoona mutta kuten todettu eläköön luovuus:).

violet said...

Kekseliästä ainakin!
Olisko se ollut pettuleipää???

Anonymous said...

Underbart med kreativitet.
FruCosmos

Heli said...

Oliko ylpeä keksinnöstään? :D

Heli said...

Unohdin kysyä vieläkö sinulla on koruja myynnissä? Olisin kiinnostunut, jos on. Laita vaikka privaviestiä asiasta.

johanna said...

No tuohan on tosi kätevää, kun on tarpeellinen leikkikalu ja eväs samassa paketissa! ;)

pikkujutut said...

Marita, siis siivoa..lukihäiriö näyttää iskeneen..

Violet, pettuleipää,joo varmaankin :).

Frucosmos :).

Heli, erittäin närkästynyt ainakin kun menin kysymään mitä oikein tapahtuu kun vihdoinkin sai työkaluillaan jotain oikeaa aikaan.
Koruista, tipuin kärryiltä.Epäilykset on minne viestiä voisi laittaa mutten ole aivan varma..:) Laitatko sinä tulemaan viestiä niin selvitetään :). Yksi meiliosoite löytyy profiilista. Pitkät johtimet tänään.

pikkujutut said...

johi, samoihin aikoihin langoilla..
Joo, kätevää kyllä. Meiltä on muovailuvahat loppu, kaupoissa ei hyviä löydy joten kai tuo oli viimeinen hätähuuto -minulle materiaalia! :)