24.6.08

from tunic to dress


Ostin taannoin itselleni kesäisen tunikan. Kerran sitä käytin ja sen jälkeen se siirtyikin seuraavalle sukupolvelle, mekoksi. Olen edelleen tyrmistynyt. Milloin meidän neiti kasvoi näin isoksi ? Varsinkaan kun hän ei ole iso, vasta 8- vuotias. Toki luokkansa toiseksi pisin mutta kuitenkin. Vielä äsken vaatteet ostettiin pienten osastolta, nyt varmaan jo joidenkin esiesiteinien. Jos näin on asia, tarkoittaa se tutustumista aivan uusiin haasteisiin. Napapaidoille on tiukka ei jo nyt, mitähän muuta tuleekaan vastaan. Toivottavasti olen vain ennakkoluuloinen ja todellisuus on toista.
***
Awhile ago I bought a tunic for me. I used it once and since then my daughter has been using it as a dress. No idea when she turn out to be a girl who can wear same clothes than mother. Well, there is still time for that in real life but I do hope we can still find nice clothes for her. She is still a child but not so sure if the clothes in her size are for children or for preteenagers.

4 comments:

mizyéna said...

Kaunis tyttö, kaunis mekko!

pikkujutut said...

Marita, kiitos. Hän on meidän perheen ainoa blondi vaikka syntyessään omasi mustaakin mustemmat hiukset.

Sooloilija said...

Minunkin 8-vuotiaani (kohta 9) on viime kesästä kasvanut pituutta kovasti, joten viime vuoden mekot ja hameet eivät enää sopineet. Tuo on juuri vaikea ikä löytää sopivia vaatteita, kun ei olla vielä nuorisoa, mutta 'Nalle Puh-t-paidatkin' ovat jo vähän menneen talven juttuja..

pikkujutut said...

sooloilija, niinpä.Meillä samainen ongelma. Lisäksi erittäin tarkka tyttö, jolle vaatteiden tulee olla just eikä melkein. Joten odotan melkein tuskassa ostosreissuja suomessa kun yritämme löytää jotain siistiä ja sopivaa. Onneksi koulussa on koulupuku - tarvitsee ostaa vain välttämättömät :).