9.4.08

kazbuura





Tänään, kesken kahvikupillisen tuli olo, että suoqkille on mentävä. Tuumasta toimeen ja mitäs siltä löytyikään.Helmiä, kristalleja ja taas helmiä. Pitkästä aikaa jokaisella kauppiaalla (siis niillä neljällä, joilta yleensä ostan) oli jotain. Melkein pompin ilosta tasahyppyä kun tinkiminenkin tuotti tulosta ja eräskin kauppias antoi suoraan tarjouksen, joka oli alle markkinahinnan. Paljoa ei voi värejä tai malleja valita, on otettava mitä on tarjolla. Eipä hätää, nämä värit ovat juuri sopivan keväisiä.

Mitä näistä sitten tuleekaan, sen voit käydä kurkistamassa Kazbuurasta . Pienen pienestä askartelunurkastani . Jotain siellä jo onkin.
***
You are welcome to visit my corner of craft - Kazbuura .

3 comments:

mizyéna said...

Voi miten kauniita helmiä! Kiitos linkistä myös toiseen blogiisi.

Kottis said...

No, jopa on hieno valikoima helmiä! WAU!

Piipahdin jo "pienessä askartelunurkassasi" sehän on korugalleria! ONNEA! :)

pikkujutut said...

Marita, eikö vain olekin? Yritin pitää naaman peruslukemilla kun näin nuo yläkuvan helmet..ettei olisi vaikuttanut hintaan mutta heh heh, ei onnistunut mutta sain silti alennusta ;).

kottis, sinäpä sen sanoit. Korugalleria. Annoit nyt ajattelemisen aihetta uohon nimeen ja mitä sisältöön tulee.Ehken haluakaan muita kuin kuvia ja koruja tuohon,hmmmm.Mietinkin uudestaan. Kiitos ajatuksesta.