7.3.08

five

Tänä samaisena aamuna viisi vuotta sitten jouduimme mukaan jännitysnäytelmään. Pieni poikamme oli juuri syntynyt ja vilauksen hänestä nähtyäni, sai hän pääosan tarinassa. Onnellinen odotus oli muuttunut huoleen ja suruun tulevasta. Näytelmä eteni sekunti kerrallaan, sitten jo minuutti ja lopulta jo pidemmällä aika välillä. Jo tuolloin tämä pienimies osoitti olevansa sitkeä ja peräänantamaton. Tarinan sankari.

Nyt samainen pienimies on eloisa, energinen ja valloittava. Temperamenttinen ja herkkä. Ujo ja rohkea. Hitaasti lämpenevä. Mielikuvistusmaailma on laaja. Tämä tuleva rokkari laulaa, sanoittaa ja säveltää englanniksi kappaleitaan, joista vielä kuullaan. Järki leikkaa kuin partaveitsi. Jos porkkanana on hetken löhöilytauko, on arabian harjoitustehtävät alta aikayksikön valmiina ja oikein tehtynä. Potkulaudalla kavutaan mäkeä ja kurvataan alas, yhä uudelleen ja uudelleen.Samaan aikaan temppua kehitetään, vaikeutetaan aste asteelta. Yhtälailla samainen pienimies hakeutuu kainaloon, kipuaa syliin hellittäväksi. Isona hänestä tulee spidermanbatmansupermanpoliisisotilasritari, kaikki nämä ja vielä jotain muuta.

Meille hän on aina rakas.

7 comments:

Vilijonkka said...

Onnea pikkumiehelle ja äidille, jolla on jo noin iso poika. Kyllä mulle tulevaisuudessa yksi superbatmanritari vävyksi kelpaa!

HeidiHelmiina said...

Ihanasti kirjoitettu. Onnea synttärisankarille.

HeidiHelmiina said...

Ihanasti kirjoitettu. Onnea synttärisankarille.

HeidiHelmiina said...

Tulikin nyt tuplasti, hätäilin kun kone ei heti toiminut.

Kottis said...

Paljon onnea supersankarille ja sankarin äidille!

violet said...

Onnittelut! Pienet miehet on ihania.

pikkujutut said...

Pienimies kiittää onnitteluista.

Vilijonkka, pidetään mielessä ;).