4.3.08

curtains

The curtains. In our bedrooms. Oh boy! I don't like them at all, well, colours aren't that bad but the pattern, huh. Funny enough, I have learnt to live with these,just keep them open during the day and close first when it's dark enough not to see the pattern. Why not to change the curtains ? A good question. This is one of my tomorrow projects.

Makuuhuoneidemme verhot. Värit ok mutta tuo kuvio. Huh huh. Esteettinen silmä kärsii, käytännöllinen ei, näidenkin kanssa on oppinut elämään. Kun vain pitää valoisan ajan auki ja sulkee vasta pimeällä. Olisihan nämä voinut vaihtaa mutta saamattomuuttani en sitä ole tehnyt. Niin, ja verhojen kiinnityssysteemi vaatii harjaantunutta ompelusilmää, mitä itseltäni en ole vielä löytänyt. Lisäksi näissä verhoissa on mielettömän hyvä vuorikangas, mitä lie materiaalia. Pimentää, pitää lämmön ja kylmän. Asunto on vuokrattu, hetkenhän me vain täällä olemme.Hyviä syitä olla tarttumatta tähän projektiin, on ollut jo useamman vuoden. Minun ikuisuusprojektini.

4 comments:

mizyéna said...

Näissä ilmastoissa kyllä paksut verhot mitkä piemntävät ja pitävät kylmän että kuuman poissa on välttämättömät.

Mulla tuppaa kans tuollaiset projektit jäämään ja asioiden kanssa oppii elämään.

Mites tidän pikku potilas tänään jaksaa?

violet said...

Me asuttiin kans Hollannissa viitisen vuotta samassa vuokra-asunnossa, jossa oli (paikalliseen aika yleiseen tapaan) verhot valmiina. Ihan uudet, justiin laitetu, ei sinänsä valittamista.

Mutta en tykännyt niistä - emme silti tehneet asialle mitään ja menihän se.

Anonymous said...

Kaikkeen sitä tottuu....täälläkin service-apartmentissa on valmiina verhot. Ikinä en laittaisi tällaisia verhoja, mutta kyllä ne menevät.

pikkujutut said...

Kaikein mieluiten olisin kokonaan ilman verhoja mutta se on sula mahdottomuus, kuten Marita sanoi,näissä oloissa tarvitsee verhoja.

Haasua, miten sitä tosiaan tottuu..;) Mutta omaan kotiin, ei ikinä tälläisiä.