10.2.08

It's a spring time

A while ago my son said to me: Mom, I can smell the summer.Well, we got a snowstorm first but now, I must admit, I can smell summer too. During the last week we were tidying up our home, room by room. That's done now. While cleaning and getting organized, I got so many new ideas, the real creative flow.Just can't wait to start. The kids still have couple of days off and those days we are going to spend at the beach.
Jokin aika sitten poikani sanoi haistavansa kesän.Ensin saimme lumimyrskyn mutta nyt on myönnettävä, kesältä tuoksuu. Viime viikon aikana järjestelimme kotiamme ja uusia ideoita syntyi matkan varrella. Osa vielä suunnittelun asteella, osa puoliksi tehtynä. Lapsilla vielä pari päivää vapaata koulusta ja näillä keleillä vietämme päivät rannalla. Äidin omat jutut odottakoot.

5 comments:

violet said...

Kun asuimme vielä meren läheisyydessä Haagissa niin painuimme heti rantaan kun siltä tuntui. Se oli ihanaa. Se on ainoa asia mitä sieltä kaipaan.
Monena keväänä istuimme siellä hiekassa jo aivan kesäisesti vaikka oli vain maaliskuun alku.

Meillä on onneksi nyt myös tosi keväistä. Minun pääkopalleni oikein hyvä juttu.

magi said...

Täälläkin kun laittaa silmät kiinni ja nuuhkii ilmaa, kuuntelee linnunlaulua ja unohtaa vesisateen, voi hyvällä tahdolla mielessä käväista ajatus keväästä ja kesästä...

pikkujutut said...

Violet, kun täältä joskus lähdemme, asia jota kaipaan ehkä eniten, on juuri tuo meri.

Kyllä, päälle tekee todella hyvää keväinen ilma.

Magi, onneksi voi sulkea silmät ja unelmoida ;).

Anonymous said...

Ihanaa, kesän tuntu...täälläkin se on. Meillä Kuwaitissa. Päivät ovat lämpöisempiä, jo yli 20 asteen. Samat sanat, kun täältä lähdemme kaipaan ehkä eniten merta.

pikkujutut said...

Pinja-gloria, onneksi selvisimme rannalle tänään ja viime viikolla.Loppuviikoksi on taas luvattu huonompaa ja kylmempää ilmaa.