11.2.08

Corners of craft

If only I would have a craft room , a room of my own. All my staff, all bits and piecies would be in order. Honestly. I would be able to sit down and be creative.
In a real life, my staff is everywhere. Papers, pencils,paints here. Beads there. A part of my creative life or time I spend cleaning and tidying up shelves and chest of drawers - just to find what do I need. I'm so happy, that's under the control now. Wishing you a creative week!
Jos minulla olisi oma huone,oma työskentelytila, siellä olisi kaikki järjestyksessä. Kaikella olisi oma paikkansa. Istahtaisin pöydän ääreen ja kas kummaa,tuotoksia syntyisi.

Oikeassa elämässä askartelutavarani ovat vallanneet hyllyn tuolta, toisen täältä. Tekeminen tapahtuu ruokailutilassa, olohuoneen pöydällä, lattialla, parvekkeella. Osan tuotteliaasta ajasta joudun etsimään tarvitsemaani. Mutta nyt pedanttiminäni on saanut otteen ja kaikki on taas kurissa ja ruodussa. Kierrätyskipot käytössä. Muistissa jokainen tavara. Hengityskin kulkee vapaammin.

5 comments:

Merja said...

Voi tuo on minunkin hartain toive! Oma huone, johon voisi projektit jättää rauhassa odottamaan seuraavaa sopivaa hetkeä, jonka oven voisi lukita lapsilta, jonka voisi sisustaa taidehetkiä inspiroivaksi! Vielä kyllä toteutan sen.

Minun tavarani ovat vallanneet nyt nurkan kodinhoitohuoneesta. Kuivausrumpu rullaa samalla kun käsittelen kuvia, höh.

violet said...

Minä teen juttuja lähinnä yläkerrassa. Se on kyllä myös meidän vanhempien makuuhuone mutta käytössäni on kokonaan toinen pää huoneesta. Keskellä on rappuset joten tavallaan on tunne että olisi eri huone.
Silloin kun teen vaikka kuvia en voi pitää tarvikkeita järjestyksessä. En ehdi niitä järjestellä vaan etsin, jätän lattialle, käytän, jätän lojumaan, käytän jotakin muuta jne.
VAsta kun esim. joku taulu on valmis voin kerätä tarvikkeita hiukan pois. En aina silloinkaan, koska yleensä olen aloittanut jo jotakin muuta.

Muuten tuo ei ylhäällä paljon haittaisi, mutta tavarani ovat lattialla juuri kulkureitillä kylpyhuoneeseen ja/tai parvekkeelle.

Käsitöitä teen aina olohuoneessa. Myös ruokahuoneen iso pöytä on usein juttujeni vallassa, tosin sen putsaan ennen joka syömistä koska en itsekään halua syödä maali- ja liimapurkkien seassa.

pikkujutut said...

Merja, Onneksi sinulla on edes tuo nurkka ;).

Violet,onnekas olet kun noin ison tilan olet saanut. Ongelma on meilläkin nuo levällään olevat välineet-aina tiellä. Sen lisäksi meiltä löytyy lattialta eri kokoisia helmiä, jotka siivotessa sitten kerään yhteen kippoon.Mutta jos nyt siis yritän olla tomerampana.

HeidiHelmiina said...

Rakastan järjestystä, mutta elän kaaoksessa. Oma työhuonekin on ja voi vallitsevaa hyrskyn myrskyä. Levittäydyn minäkin askarteluineni sujuvasti keittiöön, olohuoneeseen, nojatuoliin ja sänkyynkin. Tuo viimeinen on kyllä ihan vihonviimeinen paikka.
Lomalla aloitettu siivous jatkuu (hitaasti), yritän saada jotain tolkkua touhuihini.

pikkujutut said...

Helmiina, nyt voin sanoa,että meillä on tällä hetkellä hallittu kaaos.Kestihän se järjestys päivän ;).