13.1.08

Buttonflowers




This years theme could be recycle, reuse.The fact is, we are living in a place where it is impossible to find things what I would like to use for crafting. So, either I feel sorry about myself or start to use imagination. This was the very first attempt and not bad,although the burnt finger. I'm going to make broochs from these.Inspiration came from this wide blog world.Unfortunatelly I can't remember from where.
***
Tämän vuoden teemaksi voisi laittaa kierrätyksen ja uudelleen käytön. Omalla kohdalla tosiasia on se,että mieluisten askartelutarvikkeiden (esim.leimasimet,vanhat kirjat yms...) saaminen on mahdotonta. Joko surkuttelen itseäni tai alan käyttää mielikuvitusta ja toteuttaa itseäni toisella tapaa. Nämä nappikukkaset olivat nyt ensimmäinen yritys. Inspiraatio tuli jostain täältä isosta blogimaailmasta.
Näistä on tulossa rintaneuloja. Neulat lisätään paikoilleen kunhan biorytmit hieman nousevat.Kävin tänään lukemassa omani sen jälkeen kun oli pullia paistaessani polttanut vesikellon toiseenkin käteen.Olisi kannattanut lukaista ennen viikonloppua, katastrofeja siellä luvattiin. Huomenna vain istun ja luen kirjaa suositusten mukaisesti.

4 comments:

HeidiHelmiina said...

Upeita nappikukkia!

Kottis said...

Hauskoja kukkasia!

Enpä enää ihmettele käsiesi kohtaloa. Tuossa saa olla melkoinen virtuoosi, että ehjin sormin selviää. Napit ovat niin pieniä ja kun niissä on vielä nuo reiät, josta liima pääsee hyökkäämään...

Vilijonkka said...

Tosi hauska kukkaniitty! Onnistuisikohan kukkien yhteen liittäminen uunissa paistaen? Voisi säästyä osalta palovammoista, tosin sähköä tietty kuluisi paljon enemmän.

Minä napsin kaikista vanhoista vaatteista napit säästöön. Aina välillä sitä törmää hauskoihin nappi-idiksiin, jota on pakko kokeilla...Mutta sinulla on kyllä huomattavasti värikkäämpi varasto kuin minulla!

pikkujutut said...

Helmiina, kiitos.

Kottis, niinpä..Nyt viisastuneena otan apuvälineet kehiin.Pihtejä ja pinsettejä. Meinaisin laittaa helmiä vielä lisäksi mutta pitänee miettiä tarkemmin kiinnitystä.

Vilijonkka,Uunissa voisi olla ideaa,meiltä kun siihen menee vain kaasua.Meille nappeja kertyy matkan varrella kun tuolla soukilla liikutaan,tyttärestäni on kehittymässä innokas nappien keräilijä, siitä värikkyys.