3.6.13

pay it forward


Hyvää mieltä eteenpäin!
Taannoin osallistuin haasteeseen, jossa annetaan hyvää mieltä eteenpäin, itsekukin haluamallaan tavalla.  Oman ihanan essuni jo sainkin ( itseasiassa kauan sitten). On aika jatkaa haastetta, ennekuin unohdan sen ihan kokonaan.

Idea on seuraava:
Kolme ensimmäistä halukasta, hyvän mielen eteenpäinviejää, ilmoittautuvat mukaan kommentilla. Minä puolestani keksin jotain pientä, itsetehtyä, mukavaa ja kivaa pakettiin, joka saapuu postissa näille kolmelle sitten aikanaan. Toiveena on, että haasteeseen vastaavat jatkavat tätä sitten eteenpäin - annetaan hyvän mielen kiertää. 3 comments:

Anonymous said...

Blogittomana henkilönä en voi osallistua haasteeseen / hyvän mielen kierrätykseen, mutta tämä idea on kyllä HUIPPU ! t: Tiina

Ps. Enkä minä osaisi mitään kyllä itse tehdäkkään...

Anonymous said...

Höh ?!?? Toivotin jo eilen teille HYVÄÄ MATKAA !!!!, mutta en näköjään sitten lähettänyt viestiä... Eli Hyvää, Hauskaa ja Helteistä Matkaa !!!! Pysykää turvassa ja terveinä !!!! t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, no niin on...mutta näyttää siltä, että tämä jäi tähän :). Nähtiin isompi pikkulintu eilen, jos olisin arvannut, olisit saanut isot pussit salaatteja teille..Työniloa ja rentouttavaa lomaa niille kellä se on.