17.6.13

everyday holiday

Mieli on armollinen - jotkut asiat unohtuu, kun on hetken poissa.
Kuten se, että täällä ne yksinkertaisimmatkin asiat vievät triplaten aikaa.
Pesukonetta ei voi suunnittelematta laittaa päälle. Tsekkaat ensin sähkön laadun, lämmität veden ja mietit kumpi on tärkempää: viileä sisäilma vai puhtaat vaatteet.
Suunnitelet ruokalistan A, poistut kaupasta kera extempore-listan B.
Jäät hissiin jumiin, koska olet niin daiju, ettet hoksaa kellon olevan 14.00, normaali sähkön vaihtoaika - tosin eipä ole juuri viimeiseen vuoteen ihan ajallaan toiminut. Tulet onneksi pelastetuksi naapureiden toimesta.Sääliksi kävi naapurin herraa, joka hissistä minut ylös veti.
 Tulet sitten kotiin ulkoa vain tajutaksesi, ettei asunnossa ole sähköä, valut portaita ylimmästä kerroksesta alakertaan ja sähkötolpalla huomaat kaiken olevan ok...ja könyät portaat ylös viimeisillä lihaksilla. Jotka muuten ovat täällä muuttuneet olemattomiksi.
Taistelet loputonta sotaa sisälle pyrkiviä muurahaisia vastaan.
Pisteenä kaikelle kuulet lentosi Suomeen peruuntuneen.

Niin no, mikäs tässä lomalla ollessa....

6 comments:

Katriina said...

Huh, ei käy kateeksi. Vaikka kaikenlaista kivaa kuvattavaa sieltä näyttää löytyvän kaikesta huolimatta.

Anonymous said...

Voi sentään ! Ompas siellä vaivalloista ? Toivottavasti uusi lento on järjestynyt, niin pääsee Mieskin sieltä tänne Suomen suloiseen (?) suveen ! Eilen oli jäätävä ukkonen, satoi lumipallon kokoisia rakeita, pyöräillessä tarvitsee käsineet ja hyttyset ovat vallanneet kaiken ilmatilan...Tervetuloa ! t: Tiina

Ps.Sähkökatkoilta vielä vältytty !

Mine said...

Vaihtelu virkistää. Etenkin kun pääsee sinne, missä asiat toimii? Täälläkin tätä vaihtelua on ollut tarjolla siihen malliin, että odotan muutamaan tavallista arkipäivää väliin. Ehkä sitten ensi viikolla?

Satu said...

No voi ei. Extremelomailua. Tsemppiä sinne!

Jael said...

Voi kurjaa;tuollaiset arjen ongelmat ovat niin ärsyttäviä!
Tsemppejä!

pikkujutut said...

Katriina, joo, ei kannata käydä kateeksi, kaukana lomasta. Ja kuvattavatkin löytyvät sisätiloista, kameraa ei juuri kannata ulkoiluttaa.

Tiina, ei tämä ole vaivalloista, tämä on ihan normiarkea täällä.Olin vain sujuvasti unohtanut mitä se olikaan. Lento järjestyi, onneksi.Aikataulu ja tulopaikka muuttui.

Mine, on toisaalta ikävää katsoa ja nähdä, miten tämä toinen on lyhyessä ajassa mennyt alaspäin. Ei kivaa ja kaikki odottavat mitä seuraavaksi.Toivottavasti siellä ei tilanne eskaloidu, vaan rauhoittuu vähitellen.

Satu, sinä sen sanoit, extremelomailua, kyllä sitä tämä on. Tosin näillä lipun hinnoilla olidi päässyt jonnekin muualle all inclusive lomalle jonnekin kauas...

Yael, ei elämää kurjempaa.Huolestuneenmpi olen tässä alueella vallitsevasta tilanteesta.Ei näytä hyvältä.