17.5.13

kazbuura meets sisustuskärpänen


Joku varmaan muistaa, että tässä osoitteessa tehtiin jossain vaiheessa ahkeraan koruja. Niitä tehtiin monta, enemmän kuin monta. Paljolti yli oman tarpeen. Joku niitä silloin kyseli omaan ranteeseensa mutta se pitkähkö välimatka ja huonot postipalvelut olivat silloin esteenä. Asioilla on tapana selkiintyä, joskus jopa ratketa parhain päin.

Tässä jokin aika sitten, eräänä aurinkoisena päivänä astuin kioskiin, luovuuden aarrearkkuun, ihastelin ja hämmästelin. Sivulauseessa jotain tuli mieleeni, yksi lause johti toiseen ja sitten jo tekoihin.
Seuraavaksi Kazbuuran korut olivatkin jo sisustuskärpäsen kioskin ikkunalla ja pöydällä.

Ihanan Sisustuskärpäsen blogin kirjoittajana ja kioskin tätinä puuhailee tuhattaituri Heidi, jonka kekseliäisyydellä ei liene rajoja. Käykää vaikka kurkistamassa blogia.

Ja kioski, siellä kannattaa käydä. Tulla sekä läheltä että kaukaa. Sieltä kun löytyy vaikka mitä kaunista, kekseliästä, ihanaa, värikästä, yllätyksellistä ja oivaltavaa. Jos ja kun kaupungissa käytte, alakaupungin suuntaan askeleenne suunnatkaa.

Kioski on auki ke-pe 14 - 18, la 10 - 14 ja muina aikoina satunnaisesti. Osoite on Yliopistonkatu 44, Jyväskylä.

8 comments:

Mine said...

Sinnehän ne korut kivasti sattuukin. Oikein hyvää yhteistyötä.

Satu said...

Hienoa! Ja ihanasti korut tuossa esillä!

Anonymous said...

Loistohomma! Toivotaan, että kauppa käy kuin siima. Täytyypä käydä kioskilla reilun kuukauden päästä Jyvässeudulla liikkuessa. Jos koruja vielä silloin jäljellä, niin nappaan muutamat itselleni.

Lempi Sveitsistä

Jael said...

Kiva juttu ja onnea yhteistyölle:) Tuon ensimmäinen turkoosi koru on ihana!

mizyéna said...

Aivan mahtavaa!! Onneksi olkoon. Taidankin huomenna taas käyttää omia Kazbuura korujani!!

Anonymous said...

Mainiota ! Ihana pikku kioski ! Täytyy piipahtaa, kun on keskustassa käyntiä tai vaikka ihan varta vasten. Nyt meni KAIKKI suunnitelmat uusiksi; niin juuri !? KAIKKI !! Joudun tekemään "opparin" suunnitelman kokonaan uudestaan. Torstaina oli jäätävä ohjauskeskustelu, jonka jälkeen itketi ja hyperventiloin varmaan tunnin...Meni monen kuukauden työ wc-pöntöstä alas; tuosta vaan ja kevyesti...Metodista oltiin täysin eri mieltä ja niin sitä meikeläinen taipuu "köyhänä ja nöyränä".

Hyvää viikonloppua ! Minä keräilen täällä itsetunnon rippeitä ja aloitan -- ALUSTA... Ehkä pitäisi myös imuroida ? t: Tiina

pikkujutut said...

Mine, no niin passaakin. Kiitos!

Satu, :), paikan henkeen sopivasti.

Lempi, loistohomma on ja toivotaan runsasta menekkiä.Voi että, olisi voitu tehdä treffit mutta ollaan silloin toisaalla, harmi. Käy ihmeessä kioskilla, siellä on vaikka mitä kivaa.

Jael, kiitos, minun lempiväri se siinä :).

Mizyena, kiitos, muistutit juuri, että sinun korujasi voisi tehdä uudemman sarjan, oli ne niin kauniita, vaikka itse sanonkin.

Tiina, mitä? Et ole vielä visiteerannut kioskilla. Kipin kapin sinne. Ja se oppari, ei ole mahdollista - miten sitä on jo tarkastettu ja nyt sitten tyrmätään täysin- opiskelijan oikeusturva- kuulostaa hieman nyt oudolta?Tsemppiä sinne.
Meillä oli aikainen herätys kisojen takia, silmäpussit roikkuvat leuoissa saakka- lasten harrastaminen vaikuttaa äidin ulkonäköön negatiivisesti...

Anonymous said...

Ei ole kysymys opiskelijan (minun) oikeusturvasta, vaan tyhmyydestä ja osaamattomuudesta. Elämä opettaa ja laittaa polvilleen...Siskoasi lainaten:"...aina, kun tultiin opparin ohjauksesta, tuli itku...". Uurastus jatkukoon (tai sitten EI ?) t: Tiina