30.4.13

***

Olen tänään nähnyt sen ihmeen, että yhdeksän laatikollista munkkirinkilöitä katoaa pusseihin kahdeksassa minuutissa. Maailmanloppu niille ketkä tulivat myöhässä. Eivät ne niin hyviä olleet vaikka joku kassajonossa puhui kaupungin parhaista.
Yritimme urakalla syödä nakkeja - totaaliepäonnistuminen, huono olo jo kahden nakin jälkeen.
Lakituksen katsomisen sijaan löhösimme sohvalla, kaikki kolme, pesukoneen pyöriessä taustalla.
Simakin tehtiin vasta tänään.
Vaatinee enemmän aikaa, että ymmärtäisimme vapun syvemmän olemuksen.
Toisaalta tarvinneeko sitä perisuomalaista perinnettä edes jatkaa.
Tällä hetkellä hyvä juuri näin.

Omannäköistä Vappua kaikille!

4 comments:

Jael said...

Lapsena vappu oli tosi kivaa;sitä odotti pitkään.Se oli se päivä jolloin isoisä vei minut ja samanikäisen serkkuni jätskille ja osti meille kaikenlaista hölmöä vappukamaa.
Ulkomailla vappuna vietetyt vuodet jotenkuten vieroittivat minut siitä,joten kun asuin Suomessa uudelleen en ihan kauheasti enään välittänyt vapusta paitsi että oli kiva tavata kavereita.

MUkavaa vappua teille kaikesta huolimatta;D

Anonymous said...

Meidän vappuun kuuluu vain iso Hello-Kitty heliumpallo Rillipään huoneessa, naapurin rouvan tekemät maailman parhaat munkit ja kaupan sima ! Yo-lakki oli viimeksi päässä muistaakseni -87 ? t:Tiina

Teini kotiutui viime yönä klo.04 jälkeen...Tosin tuli srk:n reissulta Vappu-Gospelista Kouvolasta, Kokkolasta, Kotkasta tai jostakin... Allekirjoitin lupalapun sunnuntaina, mutta en tainnut kovin tarkkaan lukea...

Lissu said...

Tein vappusiman ihan kaikkien sààntòjen mukaan (fariinisokerin toin Suomesta), ja kun tànààn sitten vein pullolisen Robertolle ja vaimolleen tuonne aamucappuccinobaariin, sima sai kovasti kehuja. Oli siis hyvàà, koska muuten ei saapasmaalaiset vieraita kotkotuksia kiittele. Muuten vappu ei tààllà này. On vain mukava lisà vapaapàiviin.

Seikku said...

Vappuna saa luvan kanssa olla hassu :-)! Edes kerran vuodessa jäyhä suomalainen irrottelee, mikä suotaneen pitkän talven jälkeen... Parasta kai olisi jos irrottelisi pitkin vuotta! Hauskaa Vapun jatkoa kaikille!