2.1.13

can i go to sleep ?

Rannalla taas tänään, kokonaiset 4,5 tuntia.
Vuoroin takki päälle ja pois.Riippuen pilvimäärästä.
Lapset juoksivat lähes koko ajan mutta että olisivat nyt väsyneitä, kuten suunnitelmana oli, niin ei todellakaan tapahtunut.
Sen sijaan tämä äiti voisi jo mennä nukkumaan.
Nimittäin jos sää sallii, huomenna taas edessä ulkoilmapäivä.
Rankkaa tämä lomailu.

4 comments:

anumorchy said...

Nauti nyt. Kohta sateet palaavat.

Rva Pioni said...

Voie että! Nämä maisemat ja värit on niin hienot.
Meillä on keskimäärin joko harmaata tai mustaa,
sataa tai ei.
Kumpikin väri on minusta tyrmistyttävän apaattinen
eikä viritä minua mihinkään. Vesisade vihreässä maisemassa on huomattavasti mukavampi ja tuoksu.
Nyt mennään näillä.

Anonymous said...

Terveisiä Tiituspohjan sairastuvalta ja Onnea Uuteen Vuoteen 2013 ! Meidän loma loppui ja vuosi vaihtui sairauksien merkeissä...Ensin Iltatähti, sitten Mies, jonka jälkeen Teini ja nyt minä...Miehellä alkava (?) keuhkokuume ja muilla muuta flunssaa. Teini on nukkunut nyt kolmatta päivää putkeen. Minä olin eilen kuumeessa töissä, mutta tänään ei kunto enää kestänyt, joten terveisiä peiton alta ! Läppärin alla on puhaltava alusta, niin pystyy pitämään koneen auki hetken, mutta nyt jatkan yskimistä ja yritän nukkua. Voikaa hyvin ja nauttikaa lomasta ! t: Tiina

pikkujutut said...

Anu, nyt on nautittu, huomenna sitten sataakin jo..

Rva Pioni, onneksi on edes nämä maisemat.Mutta huomenna täällä vajotaan apaattisuuteen-vesisade alkaa. Toivottavasti ei se harmaus kestä kauaa.

Tiina, parempaa tätä vuotta. teillä on varmasti ollut kiireinen vuosi takana kun noin pöpö pääsi yllättämään koko poppoon.Pikaista paranemista kaikille. Keuhkokuume ei ole kivaa ja toivon, että meillä siltä vältytään. viime vuosi säikäytti pahasti. Sukkiin nyt roppakaupalla sipuleita, paljon unta ja höyryhengitystä.Tervehtymistä!