8.12.12

what about orange christmas ?

 

8 comments:

Yaelian said...

Nuo kurpitsat ovat kyllä ihanan nättejä mutta ei kyllä ihan joulu tule noista mieleen,....

pikkujutut said...

Yaelian, no ei tule joulu mieleen ei, mutta ei meillä kellään taida olla edes kunnon joulumiletä, vielä :). Leikitään siis hetki oranssin kera.

Satu said...

No meillä on vielä halloween koristeet seinillä, että oranssi taitaa meidän joulusta tulla. Kukaan kun ei jaksa tehdä asialle mitään. :D

Mine said...

Minullekin tuli vaan mieleen Halloween:). On niin urautuneet aivot, että eivät kelpuuta oranssia jouluväriksi.

Kukahan saisi tämän naisen nyt silityslaudan ääreen. Pitäisi pitäisi takoo takaraivossa, mutta kun ei saa peffaa ylös penkistä....

Anonymous said...

Huh, huh ! Remontin alta siivottu alakerran vaatehuone ja vähän muutakin; nyt pussi jos toinenkin odottaa kyytiä itäiseen naapuriin... t: Tiina

Oranssi joulu ? Kuulostaa vähintäänkin omituiselta, mutta anna mennä vaan, jos siltä tuntuu !

Helmi-Maaria Pisara said...

Mullakin on vain halloween mielessä oranssista, mutta miksipä ei..jos tuonne oranssin sekaan jotain lumen tapaista tms. koristetta tunkisi ;)

Anonymous said...

Onhan oranssi joulunkin väri. Esim. mausteneilikoilla koristellut appelsiinit jouluisia kuin mitkä. Jos vaikkapa noitten kukkapurkkien ympärille sitois kanelitankoja nätillä valkoisella nauhalla, jonka päässä pari kulkusta, niin toihan olis aivan täydellinen jouluasetelma?

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Satu, pelastit tämän joulun.Meillä lensi enkelit pöydälle mutta sen edemmäs ei joulu mennyt.Vielähän tuota aikaa on.

Mine, halloweenista nämä ovatkin..Minasin päästä vähänllä :). Minulla noita pitäisi juttuja on useita, tänään onneksi talltui muutama.

Tiina, kuulosta varsin hyvältä. Joulusiivous samalla. Katsotaan mitä joulusta tulee,villejä ehdotuksia on ilmassa.

Helmi-Maaria, nyt keksin mitä näille oransseille teen, maalaan ne punaisiksi, josko sitten katoaisi tuo halloween ajatus itseltäkin.

Lempi, voi, niinhän se muuten on, ja niitä oransseja meille tulee ihan varmasti.Eli jos en nyt sitten maalaakaan.Hhhmm, nyt täytyy vallan miettiä.Juu, ja nauhoja on jo kaivettu, katsellaan mitä kehitellään.