21.12.12

from darkness to the light

Hello darkness, my old friend....
Valtakunnan sähkö - muistattehan?
Eilen ja tänään - pimeää!
Sisälämpötila +16, tämän vuoden ennätys.
Päätin ottaa härkää sarvista ja marssin naapuriin.
Olin varmaan sen näköinen, että kohta pimahdan ja naapurin täti päätti soittaa sille ylimmälle insinöörille, joka taannoin kävi korjaamassa talon sähköt.
Ja kas, tuntia myöhemmin meillä oli sähköt.
Samalla selvisi, että talossa ennen olleet kaksi linjaa olivat muuttuneet kolmeksi.
Arvatkaas, ketkä oli jätetty sille romulinjalle?
Me, tietysti, yksi naapuri, hissi ja vesipumppu.
Että näin.
Suklaata ja tämä sekä tämä.

5 comments:

Mine said...

No, kylläpäs siellä nyt koitellaan sähkön saralla. Suklaa auttaa varmasti, kaikkea mahdollista vastaan. Pimeyttä, kylmyyttä ja ärsytystä nyt ainakin. Olen pidätellyt itseäni, mutta nyt on ollut jo hienoista lipsumista ilmassa. Niin suklaa kuin vihreäkuula rintamallakin...

Yaelian said...

ONneksi on suhteita;D
Tänään myrskysäällä mietin että onkohan teillä siellä sähköä.Aikamoinen myrskypäivä on tänään ollut ja meillä oli kylmimmillään 13 astetta ulkona ja muutama aste sisällä,mutta mulla ei jostain syystä koskaan ole kylmä.Oliskohan ne nämä ylimäääret kilot....

Katriina said...

Hui! Siellä riittää jännitystä elämässä.

Mukavia päiviä joulunodotukseen kumminkin!

Anonymous said...

Pimeydestä valoon...Se kuvaa hyvin myös meidän eilistä iltaa. Olimme koko sakki täydennettynä Antilla, Anskulla + Tommilla Vihtavuoren kappelilla. Oli srk:n nuorisokuoron Capellan joulukonsertti ja -kahvit. Esitysten alkaessa oli kappeli pimeä ja tytöt kävelivät kynttilät kädessä jonossa yleisön eteen; samalla jo hyväilivät yhteen ääneen ensimmäistä joululaulua.

Jo siinä vaiheessa tämä keski-ikäinen, pullea ja epäeroottinen täti kaivoi taskustaan nenäliinan ja alkoi kuivailla silmänurkkiaan.

Upea ja kaunis konsertti; todella herkkää ! t: Tiina

pikkujutut said...

Mine, ihan kaikista sähköttömyyskerroista en ole edes täällä maininnut, nämä top10 pääsevät tännekin asti. Anna mennä vain, joulu on kerran vuodessa.

Yaelian, niinpä, mutta että se myös ärsyttää.Saisi toimia ihan kunnolla ilman näitä veksoilua. Olen syväjäätynyt vaikka noita kerroksia on omastakin takaa.Meillä tuntuu tuulen suunta suoraan tässä rannalla, joten riippuen sen suunnasta lämpötila vaihtelee.

Katriina, niinpä, sitä jännitystä on niin paljon ja kaikessa etten edes tiedä toisin.Jopa kaupassa käynti jännittää, sillä koskaan ei tiedä saako sieltä sitä mitä tarvitsisi...Mutta kaikesta huolimatta , meillä on mukavaa, kiitos.

Tiina, kuulostaa upealta, ihana tapa hiljentyä jouluun.Nyt rentoa viikonloppua koko perheelle!